FI | ENG
  FI | ENG

Ticket to the Moon Beach Blanket -Picnic-viltti

Ticket to the Moon Beach Blanket -Picnic-viltti ruskea-punainen
Ticket to the Moon Beach Blanket -Picnic-viltti sininen
Ticket to the Moon Beach Blanket -Picnic-viltti ruskea-punainenTicket to the Moon Beach Blanket -Picnic-viltti sininen
Ticket to the Moon Beach Blanket -Picnic-viltti ruskea-punainenTicket to the Moon Beach Blanket -Picnic-viltti sininen

Tuote on tilapäisesti loppu.

Hinta

39.00


Erittäin kevyt monikäyttöinen alusta rannalle, festareille, konserttiin, retkeilyyn tai muuhun ulkoilmakäyttöön. Toimii myös katoksena suojaamassa auringolta tai tuulelta.

Kulkee helposti mukana pienessä integroidussa kuljetuspussissa, joten loikoilusta nautiskeleminen onnistuu kaikkialla. Kulmapussit voi täyttää hiekalla tai pikkukivillä jolloin alusta pysyy tukevasti maassa. Voidaan myös ripustaa vaikka puiden väliin kulmalenkeistä.

Toisin päin käännettynä kulmapusseihin voi laittaa tavaroita (kännykän, iPodin jne.) pitäen ne suojassa auringonpaisteelta. Ei kerää pyyhkeen tavoin hiekkaa eikä murusia ja on helppo puhdistaa.

  • Kuivuu nopeasti
  • Pakkautuu pieneen mukana tulevaan pussiin
  • Materiaali korkealaatuista laskuvarjonailonia
  • Mitat avattuna 213 cm x 213 cm, pakattuna 18 cm x 12 cm x 8 cm
  • Paino vain 420 g

Tuotekoodi: TTTMBB

Ticket to the Moon Ticket to the Moon Beach Blanket Ticket to the Moon Beach Blanket Erittäin kevyt monikäyttöinen alusta rannalle, festareille, konserttiin, retkeilyyn tai muuhun ulkoilmakäyttöön. Toimii myös katoksena suojaamassa auringolta tai tuulelta. Kulkee helposti mukana pienessä integroidussa kuljetuspussissa, joten loikoilusta nautiskeleminen onnistuu kaikkialla. Kulmapussit voi täyttää hiekalla tai pikkukivillä jolloin alusta pysyy tukevasti maassa. Voidaan myös ripustaa vaikka puiden väliin kulmalenkeistä. Toisin päin käännettynä kulmapusseihin voi laittaa tavaroita (kännykän, iPodin jne.) pitäen ne suojassa auringonpaisteelta. Ei kerää pyyhkeen tavoin hiekkaa eikä murusia ja on helppo puhdistaa. Kuivuu nopeasti Pakkautuu pieneen mukana tulevaan pussiin Materiaali korkealaatuista laskuvarjonailonia Mitat avattuna 213 cm x 213 cm, pakattuna 18 cm x 12 cm x 8 cm Paino vain 420 g TTTMBB 39.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös