FI | ENG
  FI | ENG

RAB Zawn Pants (W) -kiipeilyhousut

RAB Zawn Pants (W) -kiipeilyhousut Crimson
RAB Zawn Pants (W) -kiipeilyhousut Blueprint
RAB Zawn Pants (W) -kiipeilyhousut CrimsonRAB Zawn Pants (W) -kiipeilyhousut Blueprint
RAB Zawn Pants (W) -kiipeilyhousut CrimsonRAB Zawn Pants (W) -kiipeilyhousut Blueprint
Hinta

39.00 89.00€


Rab Zawn -kiipeilyhousut on suunniteltu seinälle ja kalliolle. Keskipaksu puuvillakangas on tekniseen kiipeilyyn kestävä kaveri.

2-suuntaan joustava puuvillakangas sisältää myös elastaania joten koipi nousee teknisempäänkin liikkeeseen. Vyötärössä on pehmeä kosteuttasiirtävä joustoresori. Vyölenkit ja vetoketjullinen sepalus. Haarakiila sekä muotoiltu polven alue. Polvessa vahvikekangas. Etu- ja takataskut.

  • YKK vetoketjullinen sepalus
  • 2 etutaskua
  • 2 takataskua
  • Paino 362g

Tuotekoodi: RAQFU47

RAB RAB Zawn Pants (W) RAB Zawn Pants (W) Rab Zawn -kiipeilyhousut on suunniteltu seinälle ja kalliolle. Keskipaksu puuvillakangas on tekniseen kiipeilyyn kestävä kaveri. 2-suuntaan joustava puuvillakangas sisältää myös elastaania joten koipi nousee teknisempäänkin liikkeeseen. Vyötärössä on pehmeä kosteuttasiirtävä joustoresori. Vyölenkit ja vetoketjullinen sepalus. Haarakiila sekä muotoiltu polven alue. Polvessa vahvikekangas. Etu- ja takataskut. YKK vetoketjullinen sepalus 2 etutaskua 2 takataskua Paino 362g RAQFU47 39.00 89.00

HUOM! Tuotteilla normaalia pidempi 4-10 arkipäivän toimitusaika. Mikäli tilaat löytönurkan tuotteita yhdessä muiden kategorioiden tuotteiden kanssa toimitetaan tuotteet yhdessä pidemmällä toimitusajalla. Pidempi toimitusaika koskee myös "Nouto Camusta" -toimitustapaa.

Tuotteet ovat olleet varastosäilytyksessä ja saattavat olla hieman pölyisiä ja/tai rypistyneitä.

Demosukset ja -laudat myydään siinä kunnossa missä ne ovat. Pohjassa ja pinnassa saattaa olla käytönjälkiä. Osa laudoista on huollettu käytön jälkeen, osa taas ei.

Tuotteita ei päästä mittaamaan eikä niistä saa lisäkuvia. Jos haluat tuotteista lisätietoja pystymme vastaamaan tiedusteluihin, mutta huomioithan että vastauksen tuleminen saattaa kestää.

Sinua saattaa kiinnostaa myös