FI | ENG
  FI | ENG

RAB Sonic SS Zip (W) -juoksupaita

RAB Sonic SS Zip (W) -juoksupaita Peacock Green
RAB Sonic SS Zip (W) -juoksupaita Peacock Green
RAB Sonic SS Zip (W) -juoksupaita Peacock GreenRAB Sonic SS Zip (W) -juoksupaita Peacock Green
RAB Sonic SS Zip (W) -juoksupaita Peacock GreenRAB Sonic SS Zip (W) -juoksupaita Peacock Green
Hinta

15.00 59.00€


Käytä joko nopeasti kosteutta siirtävänä aluskerrastona tai teknisenä juoksupaitana, Rab Sonic SS on loistovalinta tekniselle juoksijalle.

Teksturoitu Motiv™ -kangas, polygiene STAYS FRESH hajunestokäsittely, nopeasti ilmaa ja kosteutta siirtävä kankaan rakenne ja paljon muita yksityiskohtia mitkä tekevät Sonic SS:stä loistovalinnan juoksuhimmiin.

  • Paino 80g
  • Polygiene STAYS FRESH hajunestokäsittely
  • Matalaprofiiliset saumat
  • YKK® vetoketjullinen syvä etuvetoketju
  • Regular fit

Tuotekoodi: RAQBU96

RAB RAB Sonic SS Zip (W) RAB Sonic SS Zip (W) Käytä joko nopeasti kosteutta siirtävänä aluskerrastona tai teknisenä juoksupaitana, Rab Sonic SS on loistovalinta tekniselle juoksijalle. Teksturoitu Motiv™ -kangas, polygiene STAYS FRESH hajunestokäsittely, nopeasti ilmaa ja kosteutta siirtävä kankaan rakenne ja paljon muita yksityiskohtia mitkä tekevät Sonic SS:stä loistovalinnan juoksuhimmiin. Paino 80g Polygiene STAYS FRESH hajunestokäsittely Matalaprofiiliset saumat YKK® vetoketjullinen syvä etuvetoketju Regular fit RAQBU96 15.00 59.00

HUOM! Tuotteilla normaalia pidempi 4-10 arkipäivän toimitusaika. Mikäli tilaat löytönurkan tuotteita yhdessä muiden kategorioiden tuotteiden kanssa toimitetaan tuotteet yhdessä pidemmällä toimitusajalla. Pidempi toimitusaika koskee myös "Nouto Camusta" -toimitustapaa.

Tuotteet ovat olleet varastosäilytyksessä ja saattavat olla hieman pölyisiä ja/tai rypistyneitä.

Demosukset ja -laudat myydään siinä kunnossa missä ne ovat. Pohjassa ja pinnassa saattaa olla käytönjälkiä. Osa laudoista on huollettu käytön jälkeen, osa taas ei.

Tuotteita ei päästä mittaamaan eikä niistä saa lisäkuvia. Jos haluat tuotteista lisätietoja pystymme vastaamaan tiedusteluihin, mutta huomioithan että vastauksen tuleminen saattaa kestää.

Sinua saattaa kiinnostaa myös