FI | ENG
  FI | ENG

Lumilautasettikone

Valitse valikoimistamme lumilauta ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan!

Valitse

Lumilauta

Valitse

Siteet

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä lumilauta ja siteet.

Powder Flower Swallow Tail .80 -lumilauta

Powder Flower Swallow Tail .80 -lumilauta Swallow Tail .80
Powder Flower Swallow Tail .80 -lumilauta Swallow Tail .80
Powder Flower Swallow Tail .80 -lumilauta Swallow Tail .80

Tuote on tilapäisesti loppu.

Hinta

1,180.00


Älä anna laudan kuninkaallisen olemuksen hämätä. Powder Flowerin 180cm swallow on loistava yleislauta. Laudan 3D on nosen alueelta suora, mutta siteiden alta kupera. Pohjan muoto tekee laudasta todella kääntyvän ja ketterän.

Laudan pitkä keula siirtää laskuasentoa taaemmas, joten et joudu nojaamaan takajalalle syvimmissäkään keleissä. Lauta on iso, mutta laskija on silti keskellä laudan kokoonsa nähden lyhyttä tehokantti aluetta. Iso lauta on vakaa ja teilin syvä swallow pitää sen suunnassaan. Ja vauhtia tämähän lauta kestää!

Laudan pituus on myös takamaastossa turvallisuustekijä. Pienet virheliikkeet eivät haittaa sillä pitkä nose ei sukella.
Erittäin kääntyvä ja nopea jokapäivän dekki.

30 vuoden orgaanisen evoluution tulos! Powder Flowerin ensimmäinen malli oli varhainen versio tästä nimenomaisesta laudasta, noin 30 vuotta sitten.

Lautojen ydin on kotimaista haapaa ja koivua. Laudan lujitteena on lasi- sekä aramidikuitua (kauppanimi kevlar). Lisäksi laudassa on hiilikutuvahvikkeet.

Laudan pinta sekä sidewallit ovat polyureaa joka on suomalainen innovaatio. Powder Flower on ollut itse kehittämässä tuotetta sen valmistajan kanssa. Erittäin kestävä pinnoite on käytössä muun muassa kuorma-autojen lavojen pinnoituksessa sekä brittiläisellä Princess Yachts veneveistämöllä.

Tässä mallissa laudassa on extra hiilikuidut kiertojäykkyyden suuntaan. Laudassa on tämän päivityksen myötä nopeampi responssi ja se toimii aktiivisella rinnelaskijalla rinnelautana todella loistavasti!

  • Laudan pituus: 180cm
  • Leveys keskeltä: 264mm
  • Tehokantin mitta: 1145mm
  • Stanssi takana 25mm
  • Laskijan suosituspaino: 60-80kg

Tuotekoodi: PFSWALLOWC

Powder Flower Powder Flower Swallow Tail .80 Powder Flower Swallow Tail .80 Älä anna laudan kuninkaallisen olemuksen hämätä. Powder Flowerin 180cm swallow on loistava yleislauta. Laudan 3D on nosen alueelta suora, mutta siteiden alta kupera. Pohjan muoto tekee laudasta todella kääntyvän ja ketterän. Laudan pitkä keula siirtää laskuasentoa taaemmas, joten et joudu nojaamaan takajalalle syvimmissäkään keleissä. Lauta on iso, mutta laskija on silti keskellä laudan kokoonsa nähden lyhyttä tehokantti aluetta. Iso lauta on vakaa ja teilin syvä swallow pitää sen suunnassaan. Ja vauhtia tämähän lauta kestää! Laudan pituus on myös takamaastossa turvallisuustekijä. Pienet virheliikkeet eivät haittaa sillä pitkä nose ei sukella. Erittäin kääntyvä ja nopea jokapäivän dekki. 30 vuoden orgaanisen evoluution tulos! Powder Flowerin ensimmäinen malli oli varhainen versio tästä nimenomaisesta laudasta, noin 30 vuotta sitten. Lautojen ydin on kotimaista haapaa ja koivua. Laudan lujitteena on lasi- sekä aramidikuitua (kauppanimi kevlar). Lisäksi laudassa on hiilikutuvahvikkeet. Laudan pinta sekä sidewallit ovat polyureaa joka on suomalainen innovaatio. Powder Flower on ollut itse kehittämässä tuotetta sen valmistajan kanssa. Erittäin kestävä pinnoite on käytössä muun muassa kuorma-autojen lavojen pinnoituksessa sekä brittiläisellä Princess Yachts veneveistämöllä. Tässä mallissa laudassa on extra hiilikuidut kiertojäykkyyden suuntaan. Laudassa on tämän päivityksen myötä nopeampi responssi ja se toimii aktiivisella rinnelaskijalla rinnelautana todella loistavasti! Laudan pituus: 180cm Leveys keskeltä: 264mm Tehokantin mitta: 1145mm Stanssi takana 25mm Laskijan suosituspaino: 60-80kg PFSWALLOWC 1,180.00

HUOM! Lumilaudat ovat varastoituna kesän ajaksi toiselle varastollemme. Tästä syystä johtuen verkkokaupan kautta laudoille on pidempi 4-9 arkipäivän toimitusaika. Mikäli haluat nähdä laudan myymälässä, ole yhteydessä henkilökuntaan sähköpostilla tai puhelimella

Sinua saattaa kiinnostaa myös