FI | ENG
  FI | ENG

Splittipakettikone

Valitse valikoimistamme lumilauta ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan!

Huom! Splittisiteet käyvät splitteihin ja normisiteet solideihin. Splittisiteiden kiinnittämiseen tarvitset myös Puck-setin (sidekiekot), poislukien Burtonin splitit joissa ne ovat valmiina sekä Union Expedition -siteet joissa kiinnitys on eri.

Valitse

Splitboardi

Valitse

Siteet

Valitse

Skinit tai sauvat

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä splitboardi ja siteet.

Powder Flower Split .65 -lumilauta

Powder Flower Split .65 -lumilauta Split .65
Powder Flower Split .65 -lumilauta Split .65
Powder Flower Split .65 -lumilauta Split .65

Tuote on tilapäisesti loppu.

Hinta

1,140.00


Powder Flowerin vuoristolauta. Kun haet lautaa joka toimii jyrkällä, kapeissa kuruissa, pyydassa sekä tarvittaessa kovemmallakin lumella.

Laudan profiili on camber-rocker yhdistelmä. Nosen rocker auttaa puuterin sekä hankalien lumiolosuhteiden kanssa laskemisessa ja siteiden alla oleva camber varmistaa että kantti puree ja käännökseen saa voimaa.

Lautojen ydin on kotimaista haapaa ja koivua. Laudan lujitteena on lasi- sekä aramidikuitua (kauppanimi kevlar). Lisäksi laudassa on hiilikutuvahvikkeet.

Laudan pinta sekä sidewallit ovat polyureaa joka on suomalainen innovaatio. Powder Flower on ollut itse kehittämässä tuotetta sen valmistajan kanssa. Erittäin kestävä pinnoite on käytössä muun muassa kuorma-autojen lavojen pinnoituksessa sekä brittiläisellä Princess Yachts veneveistämöllä.

  • Laudan pituus: 165cm
  • Leveys keskeltä: 264mm
  • Tehokantin mitta: 1255mm
  • Kääntösäde 10,6m

(Tiedustele mahdollisuutta ostaa lauta myös solidina, hinta 890€)

Tuotekoodi: PFSPLIT65

Powder Flower Powder Flower Split .65 Powder Flower Split .65 Powder Flowerin vuoristolauta. Kun haet lautaa joka toimii jyrkällä, kapeissa kuruissa, pyydassa sekä tarvittaessa kovemmallakin lumella. Laudan profiili on camber-rocker yhdistelmä. Nosen rocker auttaa puuterin sekä hankalien lumiolosuhteiden kanssa laskemisessa ja siteiden alla oleva camber varmistaa että kantti puree ja käännökseen saa voimaa. Lautojen ydin on kotimaista haapaa ja koivua. Laudan lujitteena on lasi- sekä aramidikuitua (kauppanimi kevlar). Lisäksi laudassa on hiilikutuvahvikkeet. Laudan pinta sekä sidewallit ovat polyureaa joka on suomalainen innovaatio. Powder Flower on ollut itse kehittämässä tuotetta sen valmistajan kanssa. Erittäin kestävä pinnoite on käytössä muun muassa kuorma-autojen lavojen pinnoituksessa sekä brittiläisellä Princess Yachts veneveistämöllä. Laudan pituus: 165cm Leveys keskeltä: 264mm Tehokantin mitta: 1255mm Kääntösäde 10,6m (Tiedustele mahdollisuutta ostaa lauta myös solidina, hinta 890€) PFSPLIT65 1,140.00