FI | ENG
  FI | ENG

Petzl Ws Borea -Kiipeilykypärä

Petzl Ws Borea -Kiipeilykypärä Turquoise
Petzl Ws Borea -Kiipeilykypärä Violet
Petzl Ws Borea -Kiipeilykypärä TurquoisePetzl Ws Borea -Kiipeilykypärä Violet
Petzl Ws Borea -Kiipeilykypärä TurquoisePetzl Ws Borea -Kiipeilykypärä Violet
Hinta

65.00


Tyylikäs, kulutuskestävä ja moniin tarpeisiin soveltuva suojakypärä sporttikiipeilyyn, kalliokiipeilyyn, vuoristokiipeilyyn, luolastokäyttöön, via ferratalle, kanjonilaskeutumiseen jne. Naisille suunniteltu malli on pienempi, ja kypärän takaosassa on tilaa ponihännälle.
 
Hybrid-rakenteen ansiosta kypärä on sekä kompakti mitoiltaan että erinomaisesti pään kattava. Suojaa sivuilta, edestä ja takaa tulevilta iskuilta tarjoten uuden Petzl Top Protection ja Side Protection -suojausluokituksen. Takaosastaan tavanomaista alemmaksi viety muotoilu tuo myös takaraivon alueen suojauksen uudelle tasolle. Optimoitu istuvuus ja leveät tuuletusaukot tekevät tästä miellyttävän kypärän kaikkiin em. lajeihin.  
 
Täsmälliset liukusäätimet niskassa tekevät säätämisestä nopeaa. Leukaremmin Y-hihnat on muotoiltu korvien ympärille mukaviksi. Pääpannan takaosa taittuu kokonaan kypärän sisään kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Mukavuuspehmusteet imevät kosteutta tehokkaasti, ja ne ovat irrotettavissa ja pestävissä. Ulkopuolella integroidut kiinnikkeet otsavalaisimen pannalle, sekä kiinnitysreiät Petzl Vizion silmiensuojaimelle. 

  • CE EN 12492 ja UIAA 106
  • Materiaalit: Hybrid-rakenne: Paksu ABS kuori yläosassa + EPP sisus yläosassa + EPS vuoraus pään ympärillä
  • Muu ulkokuori ohuempaa ABS:ää
  • Hihnasto polyesteriä
  • Maksimielinikä 10 vuotta
  • Valmistusmaa Ranska
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu kolme vuotta
  • One size: 52 cm - 58 cm
  • Paino 295 g

Tuotekoodi: PEA048

Petzl Petzl Ws Borea Petzl Ws Borea Tyylikäs, kulutuskestävä ja moniin tarpeisiin soveltuva suojakypärä sporttikiipeilyyn, kalliokiipeilyyn, vuoristokiipeilyyn, luolastokäyttöön, via ferratalle, kanjonilaskeutumiseen jne. Naisille suunniteltu malli on pienempi, ja kypärän takaosassa on tilaa ponihännälle. Hybrid-rakenteen ansiosta kypärä on sekä kompakti mitoiltaan että erinomaisesti pään kattava. Suojaa sivuilta, edestä ja takaa tulevilta iskuilta tarjoten uuden Petzl Top Protection ja Side Protection -suojausluokituksen. Takaosastaan tavanomaista alemmaksi viety muotoilu tuo myös takaraivon alueen suojauksen uudelle tasolle. Optimoitu istuvuus ja leveät tuuletusaukot tekevät tästä miellyttävän kypärän kaikkiin em. lajeihin.   Täsmälliset liukusäätimet niskassa tekevät säätämisestä nopeaa. Leukaremmin Y-hihnat on muotoiltu korvien ympärille mukaviksi. Pääpannan takaosa taittuu kokonaan kypärän sisään kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Mukavuuspehmusteet imevät kosteutta tehokkaasti, ja ne ovat irrotettavissa ja pestävissä. Ulkopuolella integroidut kiinnikkeet otsavalaisimen pannalle, sekä kiinnitysreiät Petzl Vizion silmiensuojaimelle.  CE EN 12492 ja UIAA 106 Materiaalit: Hybrid-rakenne: Paksu ABS kuori yläosassa + EPP sisus yläosassa + EPS vuoraus pään ympärillä Muu ulkokuori ohuempaa ABS:ää Hihnasto polyesteriä Maksimielinikä 10 vuotta Valmistusmaa Ranska Materiaali- ja valmistusvirhetakuu kolme vuotta One size: 52 cm - 58 cm Paino 295 g PEA048 65.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös