FI | ENG
  FI | ENG

Petzl Vertex ST

Petzl Vertex ST  Red
Petzl Vertex ST  Red
Petzl Vertex ST  Red
Hinta

95.00


Ergonominen suojakypärä työkäyttöön, teollisuuden tarpeisiin. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille. 


Täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. CenterFit säätöjärjestelmän ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Portaaton säätö 53-63cm. Vertex kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.  
 
Suojaa iskuilta, putoavilta esineiltä, sivupuristusta vastaan, sähköiskuilta ja sulaa metalliroisketta vastaan, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C). Täyttää CE EN397 standardin vaatimukset. Soveltuu pienjännitetöihin tarjoten suojan CE EN50365 luokka 0 standardin mukaisesti 1500V DC (1000V A.C). Testattu ANSI Z89.1-2009 class E mukaisesti 20 000V asti. EN397 standardin mukaisia työkypäriä ei ole suunniteltu suojaamaan käyttäjää putoamistilanteessa tulevia iskuja vastaan, näin ollen ne eivät sovellu työskentelyyn putoamisvaarallisissa olosuhteissa. Takertumistilanteessa leukahihna aukeaa 25 daN nykäisystä.  
 
Kiinnityspisteet kuulosuojaimille (Sertifioitu mm. kaikkien Silenta 733N II kiinnikkeisten kuulosuojainten sekä Peltor P3E kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulosuojainten kanssa). Pääpannan pehmuste vaihdettavissa. Toimitukseen sisältyy ohut ja paksu pehmuste. Max elinikä 10 vuotta, tästä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 445 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 

Tuotekoodi: PEA10S

Petzl Petzl Vertex ST Petzl Vertex ST Ergonominen suojakypärä työkäyttöön, teollisuuden tarpeisiin. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille.  Täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. CenterFit säätöjärjestelmän ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Portaaton säätö 53-63cm. Vertex kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.    Suojaa iskuilta, putoavilta esineiltä, sivupuristusta vastaan, sähköiskuilta ja sulaa metalliroisketta vastaan, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C). Täyttää CE EN397 standardin vaatimukset. Soveltuu pienjännitetöihin tarjoten suojan CE EN50365 luokka 0 standardin mukaisesti 1500V DC (1000V A.C). Testattu ANSI Z89.1-2009 class E mukaisesti 20 000V asti. EN397 standardin mukaisia työkypäriä ei ole suunniteltu suojaamaan käyttäjää putoamistilanteessa tulevia iskuja vastaan, näin ollen ne eivät sovellu työskentelyyn putoamisvaarallisissa olosuhteissa. Takertumistilanteessa leukahihna aukeaa 25 daN nykäisystä.    Kiinnityspisteet kuulosuojaimille (Sertifioitu mm. kaikkien Silenta 733N II kiinnikkeisten kuulosuojainten sekä Peltor P3E kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulosuojainten kanssa). Pääpannan pehmuste vaihdettavissa. Toimitukseen sisältyy ohut ja paksu pehmuste. Max elinikä 10 vuotta, tästä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 445 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.  PEA10S 95.00