FI | ENG
  FI | ENG

Petzl Croll nousuvarmistin

Petzl Croll nousuvarmistin  Croll nousuvarmistin
Petzl Croll nousuvarmistin  Croll nousuvarmistin
Petzl Croll nousuvarmistin  Croll nousuvarmistin
Hinta

69.00


Rintakehää vasten asennettava kompakti ja erittäin kevyt köysitarrain. Suunniteltu arboristeille, pelastusalan ammattilaisille ja rope access -köysityöskentelijöille, jotka työskentelevät vaikeapääsyisissä olosuhteissa sekä sporttikäyttöön. Käytetään yhdessä nousukahvan tai nousutarraimen kanssa köyttä pitkin nousemiseen. Tämä malli on 30% pienempi ja 30% kevyempi kuin aiempi Croll. 
 
Kiinnitetään alapään kiinnitysreiästä sulkurenkaalla valjaan lantiovyön etukiinnityspisteen tekstiililenkkiin. Alempi kiinnityspiste on kulmassa, jotta laite pysyy tasaisena rintakehää vasten. Asennetaan oikeaan asentoon rintakehää vasten Petzl Secur-olkahihnalla (tuotenro C74A) ja olkahihnan takaosa liitetään valjaan lantiovyön takakiinnityspisteeseen.  
 
Uudet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut vähäkitkaiset tarrainpiikit, puhdistusura ja ergonominen salpa tekevät käytöstä helppoa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa (kun köysi on jäinen, mutainen jne.), mahdollistavat tehokkaamman nousun jo ensimmäisistä senteistä alkaen ja tekevät köysikanavan uuden ruostumattomasta teräksestä valmistetun kitkalevyn kanssa tuotteesta erittäin pitkäikäisen.

  • Soveltuu käytettäväksi 8 -11 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa
  • CE EN567 ja EN12841 typpi B ja UIAA
  • Paino: vain 85 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta
  • Maksimi elinikä rajoittamaton

Tuotekoodi: PEB16BAA

Petzl Petzl Croll nousuvarmistin Petzl Croll nousuvarmistin Rintakehää vasten asennettava kompakti ja erittäin kevyt köysitarrain. Suunniteltu arboristeille, pelastusalan ammattilaisille ja rope access -köysityöskentelijöille, jotka työskentelevät vaikeapääsyisissä olosuhteissa sekä sporttikäyttöön. Käytetään yhdessä nousukahvan tai nousutarraimen kanssa köyttä pitkin nousemiseen. Tämä malli on 30% pienempi ja 30% kevyempi kuin aiempi Croll.  Kiinnitetään alapään kiinnitysreiästä sulkurenkaalla valjaan lantiovyön etukiinnityspisteen tekstiililenkkiin. Alempi kiinnityspiste on kulmassa, jotta laite pysyy tasaisena rintakehää vasten. Asennetaan oikeaan asentoon rintakehää vasten Petzl Secur-olkahihnalla (tuotenro C74A) ja olkahihnan takaosa liitetään valjaan lantiovyön takakiinnityspisteeseen.   Uudet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut vähäkitkaiset tarrainpiikit, puhdistusura ja ergonominen salpa tekevät käytöstä helppoa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa (kun köysi on jäinen, mutainen jne.), mahdollistavat tehokkaamman nousun jo ensimmäisistä senteistä alkaen ja tekevät köysikanavan uuden ruostumattomasta teräksestä valmistetun kitkalevyn kanssa tuotteesta erittäin pitkäikäisen. Soveltuu käytettäväksi 8 -11 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa CE EN567 ja EN12841 typpi B ja UIAA Paino: vain 85 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta Maksimi elinikä rajoittamaton PEB16BAA 69.00

Katso alta Camun lyhyt opetusvideo jumaroinnista, #kiipeilykeskiviikko:

Sinua saattaa kiinnostaa myös