FI | ENG
  FI | ENG

Petzl Crevasse Rescue Kit -Railopelastussetti

Petzl Crevasse Rescue Kit -Railopelastussetti Crevasse Rescue Kit
Petzl Crevasse Rescue Kit -Railopelastussetti Crevasse Rescue Kit
Petzl Crevasse Rescue Kit -Railopelastussetti Crevasse Rescue Kit

Tuote on tilapäisesti loppu.

Hinta

149.00


Valmis ultrakevyt pelastuspaketti. Suunniteltu erityisesti railopelastuksiin. Mahdollistaa loukkaantuneen nopean taljaamisen ylös ja köyttä pitkin nousemisen onnettomuustilanteessa. Välttämätön turvavaruste kaikille jäätiköillä liikkujille, olitpa liikkeellä jalan, suksilla tai laudalla. Suositellaan myös kouluttajien ja oppaiden turvapakkaukseksi. Soveltuu 8-11mm single-köysille. 
 
Sisältää: Micro Traxion lukkiutuva kuulakaakeroitu tarjapyörä (jota voidaan käyttää myös itse köyttä pitkin nousemiseen), Partner taljapyörä kuulalaakeroitu (pienentää tarvittavaa voimaa merkittävästi), 120cm St`Anneau dyneema ankkurinauha (toimii myös jalkalenkkinä), 2 x OK ScrewLock lukkosulkurengas.  
 
Jokaiselle tuotteelle on pahvisessa myynti/säilytyspakkauksessa kuvallinen oma paikka, joiden avulla voi ulos lähdettäessä nopeasti varmistaa että pakkauksessa on kaikki tarvittava tallessa. Pakkauksessa on myös sään kestävä laminoitu pikakäyttöopas joka voidaan kiinnittää karabiinilla valjaaseen helposti saatavilla olevaan paikkaan. 
 
Kokonaispaino vain 370 g (paino laskenut aiempaan mallin -37%!). CE, UIAA. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Ankkurinauhan max elinikä 10v, ja muiden osien max elinikä rajoittamaton

 

Tuotekoodi: PEK25SC3

Petzl Petzl Crevasse Rescue Kit Petzl Crevasse Rescue Kit Valmis ultrakevyt pelastuspaketti. Suunniteltu erityisesti railopelastuksiin. Mahdollistaa loukkaantuneen nopean taljaamisen ylös ja köyttä pitkin nousemisen onnettomuustilanteessa. Välttämätön turvavaruste kaikille jäätiköillä liikkujille, olitpa liikkeellä jalan, suksilla tai laudalla. Suositellaan myös kouluttajien ja oppaiden turvapakkaukseksi. Soveltuu 8-11mm single-köysille.  Sisältää: Micro Traxion lukkiutuva kuulakaakeroitu tarjapyörä (jota voidaan käyttää myös itse köyttä pitkin nousemiseen), Partner taljapyörä kuulalaakeroitu (pienentää tarvittavaa voimaa merkittävästi), 120cm St`Anneau dyneema ankkurinauha (toimii myös jalkalenkkinä), 2 x OK ScrewLock lukkosulkurengas.   Jokaiselle tuotteelle on pahvisessa myynti/säilytyspakkauksessa kuvallinen oma paikka, joiden avulla voi ulos lähdettäessä nopeasti varmistaa että pakkauksessa on kaikki tarvittava tallessa. Pakkauksessa on myös sään kestävä laminoitu pikakäyttöopas joka voidaan kiinnittää karabiinilla valjaaseen helposti saatavilla olevaan paikkaan.  Kokonaispaino vain 370 g (paino laskenut aiempaan mallin -37%!). CE, UIAA. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Ankkurinauhan max elinikä 10v, ja muiden osien max elinikä rajoittamaton   PEK25SC3 149.00

Suosittelemme