FI | ENG
  FI | ENG

Patagonia Tres 3-in-1 Parka -talvitakki

Patagonia Tres 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Patagonia Tres 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Patagonia Tres 3-in-1 Parka -talvitakki BlackPatagonia Tres 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Patagonia Tres 3-in-1 Parka -talvitakki BlackPatagonia Tres 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Hinta

389.00 599.00€


Kun siperian tuuli puhaltaa ja taivaalta sataa tiskirätin kokoista räntää on miesten Tres 3-in-1 Parka -yhdistelmätakki loistava valinta. Takin 2-kerroksinen H2No™ -kuoritakki varmistaa sateen ja tuulen, samalla kun 700FP untuvalla täytetty sisätakki lämmittää.

Takkeja voit käyttää erikseen ja todellisella rospuuttokelillä yhdessä.

Lukuisat taskut sekä sisä- että ulkotakissa sekä reilun kokoinen irrotettava huppu ovat yksityiskohtia joita varmasti arvostat.

  • H2No™ Performance Standard 2-kerroksinen kuoritakki: 100% polyesteri (50% kierrätetty) joustotwilli DWR (durable water repellent) käsittelyllä.
  • Kuoritakin vuori: 100% kierrätetty polyesteri
  • Sisätakin kangas: 100% kierräetetty polyesteri downproof ripstop DWR -käsittelyllä.
  • Toppaus: 700FP 100% kierrätetty untuva (ankkan ja hanhen untuvaa kierrätetyistä untuvatuotteista)
  • Kuori: kaksisuuntainen vedenpitävä täysipitkä vetoketju, leukasuoja, säädettävä ja irroitettava huppu, käsienlämmittelytaskut, kaksi rintataskua vetoketjuilla ja magneettiläpillä, säädettävä hihansuut. Reisimittainen.
  • Sisätakki: pystykaulus, vaakasuuntainen lokerointi, käsienlämmittelytaskut, rintatasku joka toimii pakkauspussina, helmakiristys. Kiinnittyy takkiin vetoketjulla ja nepparilenkeillä. Vyötärömittainen
  • Fair Trade Certified™ ompelu
  • Paino 1,307

Tuotekoodi: PA28388

Patagonia Patagonia Tres 3-in-1 Parka Patagonia Tres 3-in-1 Parka Kun siperian tuuli puhaltaa ja taivaalta sataa tiskirätin kokoista räntää on miesten Tres 3-in-1 Parka -yhdistelmätakki loistava valinta. Takin 2-kerroksinen H2No™ -kuoritakki varmistaa sateen ja tuulen, samalla kun 700FP untuvalla täytetty sisätakki lämmittää. Takkeja voit käyttää erikseen ja todellisella rospuuttokelillä yhdessä. Lukuisat taskut sekä sisä- että ulkotakissa sekä reilun kokoinen irrotettava huppu ovat yksityiskohtia joita varmasti arvostat. H2No™ Performance Standard 2-kerroksinen kuoritakki: 100% polyesteri (50% kierrätetty) joustotwilli DWR (durable water repellent) käsittelyllä. Kuoritakin vuori: 100% kierrätetty polyesteri Sisätakin kangas: 100% kierräetetty polyesteri downproof ripstop DWR -käsittelyllä. Toppaus: 700FP 100% kierrätetty untuva (ankkan ja hanhen untuvaa kierrätetyistä untuvatuotteista) Kuori: kaksisuuntainen vedenpitävä täysipitkä vetoketju, leukasuoja, säädettävä ja irroitettava huppu, käsienlämmittelytaskut, kaksi rintataskua vetoketjuilla ja magneettiläpillä, säädettävä hihansuut. Reisimittainen. Sisätakki: pystykaulus, vaakasuuntainen lokerointi, käsienlämmittelytaskut, rintatasku joka toimii pakkauspussina, helmakiristys. Kiinnittyy takkiin vetoketjulla ja nepparilenkeillä. Vyötärömittainen Fair Trade Certified™ ompelu Paino 1,307 PA28388 389.00 599.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös