FI | ENG
  FI | ENG

Patagonia Performance Better Sweater Jacket (W) -fleece-takki

Patagonia Performance Better Sweater Jacket (W) -fleece-takki Dam Blue
Patagonia Performance Better Sweater Jacket (W) -fleece-takki Dam Blue
Patagonia Performance Better Sweater Jacket (W) -fleece-takki Dam Blue
Hinta

99.00 139.00€


Kevyempi versio Patagonian klassisesta Better Sweater -fleecestä. Käsien alla Polartec® Power Stretch™ sivupaneelit. Fair Trade Certified™ ompelu.

It's all about aesthetics.

  • 100% polyester fleece neulepinnalla ja pehmeällä harjatulla sisäpinnalla
  • Kokopitkä vetoketju pystykauluksella
  • Raglan-hihat liikkuvuuden ja repun käyttömukavuuden edistämiseksi
  • Kahdet vetoketjulliset sivutaskut
  • Muotonsa pitävä mikropolyeter viimeistely hihansuissa sekä helmassa
  • Lantiopituinen
  • Materiaalina 100% kierrätetty polyester fleece
  • Paino 357g

 

Jokainen ostettu reilun kaupan tuote lisää palkkiosummaa joka lähetetään takaisin sen tehtaan työntekijöille jotka kyseisen tuotteen ovat valmistaneet. Työntekijät voit ottaa palkkion rahallisena bonuksena, käyttää sen kollektiivisesti sosiaalisiin palveluihin (esim. päivähoito) tai molempiin.

Vuonna 1993 Patagonia oli ensimmäinen outdoor-brändi joka aloitti fleecemateriaalin valmistuksen kierrätetyistä muovisista juomapulloista. Nykyään menetelmää käytetään myös muiden kankaiden ja materiaalien valmistukseen:

1percent

Tuotekoodi: PA25970

Patagonia Patagonia Performance Better Sweater Jacket (W) Patagonia Performance Better Sweater Jacket (W) Kevyempi versio Patagonian klassisesta Better Sweater -fleecestä. Käsien alla Polartec® Power Stretch™ sivupaneelit. Fair Trade Certified™ ompelu. It's all about aesthetics. 100% polyester fleece neulepinnalla ja pehmeällä harjatulla sisäpinnalla Kokopitkä vetoketju pystykauluksella Raglan-hihat liikkuvuuden ja repun käyttömukavuuden edistämiseksi Kahdet vetoketjulliset sivutaskut Muotonsa pitävä mikropolyeter viimeistely hihansuissa sekä helmassa Lantiopituinen Materiaalina 100% kierrätetty polyester fleece Paino 357g   Jokainen ostettu reilun kaupan tuote lisää palkkiosummaa joka lähetetään takaisin sen tehtaan työntekijöille jotka kyseisen tuotteen ovat valmistaneet. Työntekijät voit ottaa palkkion rahallisena bonuksena, käyttää sen kollektiivisesti sosiaalisiin palveluihin (esim. päivähoito) tai molempiin. Vuonna 1993 Patagonia oli ensimmäinen outdoor-brändi joka aloitti fleecemateriaalin valmistuksen kierrätetyistä muovisista juomapulloista. Nykyään menetelmää käytetään myös muiden kankaiden ja materiaalien valmistukseen: PA25970 99.00 139.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös