FI | ENG
  FI | ENG

Patagonia Nano-Air Hoody (W) -kuitutakki

Patagonia Nano-Air Hoody (W) -kuitutakki Cobalt Blue
Patagonia Nano-Air Hoody (W) -kuitutakki Cobalt Blue
Patagonia Nano-Air Hoody (W) -kuitutakki Cobalt Blue
Hinta

249.00


Nano-Air® Hoody -kuitutakki on tehty pidettäväksi alusta loppuun aerobisen seikkailun aikana kylmemmissä olosuhteissa tai esimerkiksi vuoristossa liikkuessa. Joustava, lämmin ja hengittävä FullRange™ -eriste päästää liian kuumuuden ulos kun on vauhti päällä, mutta ei silloin kun olet paikallasi. Aikaisemmista malleista poiketen tässä uudessa mallissa on kierrätetyn materiaalin määrää lisätty.

Lähesty, kiipeä, varmista ja pidä päälläsi kiipeilybissellä. Täydellisen monikäyttöinen rotsi. Takissa paljon mekaanista joustavuutta, hyvin istuva kypärän alushuppu. Helmassa kiristys. Kun keli huononee, tempaise päälle kevyt kuori ja tunnet kuinka taas alkaa lämpöä löytymään.

  • 100% polyesteria (87% kierrätetty), neljään suuntaan joustava. DWR -käsittely
  • Hihansuut: 100% polyesteria, DWR -käsittely
  • Eriste: 60g FullRange™ 100% polyesteria (40% kierrätetty), neljään suuntaan joustava.
  • Fair Trade Certified™ -ompelu
  • Slim fit
  • Paino 289g

Tuotekoodi: PA84267

Patagonia Patagonia Nano-Air Hoody (W) Patagonia Nano-Air Hoody (W) Nano-Air® Hoody -kuitutakki on tehty pidettäväksi alusta loppuun aerobisen seikkailun aikana kylmemmissä olosuhteissa tai esimerkiksi vuoristossa liikkuessa. Joustava, lämmin ja hengittävä FullRange™ -eriste päästää liian kuumuuden ulos kun on vauhti päällä, mutta ei silloin kun olet paikallasi. Aikaisemmista malleista poiketen tässä uudessa mallissa on kierrätetyn materiaalin määrää lisätty. Lähesty, kiipeä, varmista ja pidä päälläsi kiipeilybissellä. Täydellisen monikäyttöinen rotsi. Takissa paljon mekaanista joustavuutta, hyvin istuva kypärän alushuppu. Helmassa kiristys. Kun keli huononee, tempaise päälle kevyt kuori ja tunnet kuinka taas alkaa lämpöä löytymään. 100% polyesteria (87% kierrätetty), neljään suuntaan joustava. DWR -käsittely Hihansuut: 100% polyesteria, DWR -käsittely Eriste: 60g FullRange™ 100% polyesteria (40% kierrätetty), neljään suuntaan joustava. Fair Trade Certified™ -ompelu Slim fit Paino 289g PA84267 249.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös