FI | ENG
  FI | ENG

Patagonia Houdini Snap-T P O -Tuulitakki

Patagonia Houdini Snap-T P O -Tuulitakki Stone Blue w New Navy
Patagonia Houdini Snap-T P O -Tuulitakki Stone Blue w New Navy
Patagonia Houdini Snap-T P O -Tuulitakki Stone Blue w New Navy
Hinta

75.00 109.00€


Höyhenenkevyt ja säältä suojaava Houdini Snap-T® anorakki on aina valmiina kun paha sää yllättää. Kevyt, pieneen pakkaantuva ja kestävä takki on valmistettu 100% kierrätetystä nylon ripstopista. DWR -käsittely kestää pientä kosteutta. Joustava hihansuut varmistavat sen että lämpö pysyy takin sisällä.

Rintatasku nepparilla, kengurutyylinen tasku käsienlämmittelyä varten. Kengurutaskun sisäpuolella myös pieni lisätasku joka toimii pakkauspussina. Kevyt välikerros tai alusasu toimii parhaiten tämän takin leikkauksen kanssa.

  • Kevyt 100% kierrätettyä nylonia jossa DWR (durable water repellent) käsittely
  • Nepparisulku
  • Joustava hihansuut ja helma
  • Regular fit
  • Paino 113 g

Tuotekoodi: PA24150

Patagonia Patagonia Houdini Snap-T P O Patagonia Houdini Snap-T P O Höyhenenkevyt ja säältä suojaava Houdini Snap-T® anorakki on aina valmiina kun paha sää yllättää. Kevyt, pieneen pakkaantuva ja kestävä takki on valmistettu 100% kierrätetystä nylon ripstopista. DWR -käsittely kestää pientä kosteutta. Joustava hihansuut varmistavat sen että lämpö pysyy takin sisällä. Rintatasku nepparilla, kengurutyylinen tasku käsienlämmittelyä varten. Kengurutaskun sisäpuolella myös pieni lisätasku joka toimii pakkauspussina. Kevyt välikerros tai alusasu toimii parhaiten tämän takin leikkauksen kanssa. Kevyt 100% kierrätettyä nylonia jossa DWR (durable water repellent) käsittely Nepparisulku Joustava hihansuut ja helma Regular fit Paino 113 g PA24150 75.00 109.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös