FI | ENG
  FI | ENG

Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka -talvitakki

Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka -talvitakki BlackPatagonia Frozen Range 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka -talvitakki BlackPatagonia Frozen Range 3-in-1 Parka -talvitakki Black
Hinta

499.00 799.00€


Lämmin ja tyylikäs 3-in1 -yhdistelmätakki jonka pintakerros on vettäpitävä reisimittainen parkta takki ja alustakki on vyötärömittainen monikäyttöinen untuvatakki. Erikseen jos loistavat ja yhdessä muodostavat takin jolla pärjäät hyytävimmässäkin rospuuttokelissä.

Kuoritakin vettäpitävä ja hengittävä 3L GORE-TEX pinta on kierrätettyä nylonia ja spandexia. Vuorena takissa on miellyttävä polyesteri ripstop (100% kierrätettyä materiaalia). Topattu huppu pitää kuulan lämpöisenä kun tuuli tuivertaa. 

Vuoritakki on 700FP kierrätettyä  ankan ja hanhen untuvaa. Takki on pieneen pakkautuva ja kevyt. Sisätakissa myös lämmin huppu, sivutaskut sekä povitasku.

  • Kuori: 92% kierrätettyä nylonia /8% spandexia sisältävä GORE-TEX 3L -kangas
  • Sisätakki: 100% kierrätettyä nylonia DWR käsittelyllä, 700FP 100% kierrätettä untuva
  • Kuoritakki: Reisimittainen
  • Sisätakki: Vyötärömittainen
  • Regular fit
  • Paino 1505g
  • Kangas on bluesign® -hyväksytty
  • Fair Trade Certified™ ompelu

 

Tuotekoodi: PA27970

Patagonia Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka Lämmin ja tyylikäs 3-in1 -yhdistelmätakki jonka pintakerros on vettäpitävä reisimittainen parkta takki ja alustakki on vyötärömittainen monikäyttöinen untuvatakki. Erikseen jos loistavat ja yhdessä muodostavat takin jolla pärjäät hyytävimmässäkin rospuuttokelissä. Kuoritakin vettäpitävä ja hengittävä 3L GORE-TEX pinta on kierrätettyä nylonia ja spandexia. Vuorena takissa on miellyttävä polyesteri ripstop (100% kierrätettyä materiaalia). Topattu huppu pitää kuulan lämpöisenä kun tuuli tuivertaa.  Vuoritakki on 700FP kierrätettyä  ankan ja hanhen untuvaa. Takki on pieneen pakkautuva ja kevyt. Sisätakissa myös lämmin huppu, sivutaskut sekä povitasku. Kuori: 92% kierrätettyä nylonia /8% spandexia sisältävä GORE-TEX 3L -kangas Sisätakki: 100% kierrätettyä nylonia DWR käsittelyllä, 700FP 100% kierrätettä untuva Kuoritakki: Reisimittainen Sisätakki: Vyötärömittainen Regular fit Paino 1505g Kangas on bluesign® -hyväksytty Fair Trade Certified™ ompelu   PA27970 499.00 799.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös