FI | ENG
  FI | ENG

Norrona falketind Octa Jacket (W) -kuitutakki

Norrona falketind Octa Jacket (W) -kuitutakki Indigo Night
Norrona falketind Octa Jacket (W) -kuitutakki Indigo Night
Norrona falketind Octa Jacket (W) -kuitutakki Indigo NightNorrona falketind Octa Jacket (W) -kuitutakki Indigo Night
Norrona falketind Octa Jacket (W) -kuitutakki Indigo NightNorrona falketind Octa Jacket (W) -kuitutakki Indigo Night
Hinta

119.00 199.00€


Uniikki falketind Octa -kuitutuulitakki on ympäri vuotiseen käyttöön tarkoitettu aktiiviliikkujan vaate jossa yhdistyvät matala paino, loistava hengittävyys ja suoja säätä vastaan.

Takki toimii joko päällimmäisenä kerroksena tai välitakkina. Takki tarjoaa loistavaa eristystä myös märkänä ja se kuivuu rakenteensa takia todella nopeasti.

Kierrätettyä Pertex -pintakangas on joustava, tuulta- sekä vettähylkivä. Takin sivupaneelit ja hihan suut on tehty joustavasta flex1 -kankaasta. Takissa paljon tärkeitä ykstyiskohtia kuten lämmin ja suovaava kaulus, kaksi taskua ja helman kiristys. Loistotakki niin polkujuoksuun kuin kevät randolle.

  • Paino 224g
  • Joustavat hihansuut peukkulenkeillä
  • Pertex® -pintakangas
  • Yli 50% takin keinoikuiduista on kierrätettyä materiaalia
  • Oeke-Tex sertifioidut kankaat
  • Valmistustehdas on mahdollista tarkistaa norrona.com -sivulla

 

Tuotekoodi: NO185820

Norrona Norrona falketind Octa Jacket (W) Norrona falketind Octa Jacket (W) Uniikki falketind Octa -kuitutuulitakki on ympäri vuotiseen käyttöön tarkoitettu aktiiviliikkujan vaate jossa yhdistyvät matala paino, loistava hengittävyys ja suoja säätä vastaan. Takki toimii joko päällimmäisenä kerroksena tai välitakkina. Takki tarjoaa loistavaa eristystä myös märkänä ja se kuivuu rakenteensa takia todella nopeasti. Kierrätettyä Pertex -pintakangas on joustava, tuulta- sekä vettähylkivä. Takin sivupaneelit ja hihan suut on tehty joustavasta flex1 -kankaasta. Takissa paljon tärkeitä ykstyiskohtia kuten lämmin ja suovaava kaulus, kaksi taskua ja helman kiristys. Loistotakki niin polkujuoksuun kuin kevät randolle. Paino 224g Joustavat hihansuut peukkulenkeillä Pertex® -pintakangas Yli 50% takin keinoikuiduista on kierrätettyä materiaalia Oeke-Tex sertifioidut kankaat Valmistustehdas on mahdollista tarkistaa norrona.com -sivulla   NO185820 119.00 199.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös