FI | ENG
  FI | ENG

Splittipakettikone

Valitse valikoimistamme lumilauta ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan!

Huom! Splittisiteet käyvät splitteihin ja normisiteet solideihin. Splittisiteiden kiinnittämiseen tarvitset myös Puck-setin (sidekiekot), poislukien Burtonin splitit joissa ne ovat valmiina sekä Union Expedition -siteet joissa kiinnitys on eri.

Valitse

Splitboardi

Valitse

Siteet

Valitse

Skinit tai sauvat

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä splitboardi ja siteet.

Korua Shapes Tranny Finder Split

Korua Shapes Tranny Finder Split  Tranny Finder Split
Korua Shapes Tranny Finder Split  Tranny Finder Split
Korua Shapes Tranny Finder Split  Tranny Finder SplitKorua Shapes Tranny Finder Split  Tranny Finder Split
Korua Shapes Tranny Finder Split  Tranny Finder SplitKorua Shapes Tranny Finder Split  Tranny Finder Split
Hinta

699.00


Korua Shapesin Tranny Finder splitboard on sinulle mikäli haet surffityylistä lautaa joka on kotonaan myös freestyle manöövereissä. Lumilaudan takana on Koruan perustajan Stephan Maurerin uniikki tyyli. Laudan sheippi mahdollistaa switch lähdöt nokalta ja ländäämiset. Tranny Finder on myös ehdoton valinta keväisiin sohjokeleihin! Lauta kaikkiin olosuhteisiin, Tranny Finder onkin Koruan monipuolisin lauta.

Splittiversio Tranny Finderista on valintasi kun haet rentoja kyytejä, surffifiilistä sekä monipuolisuutta splittaamiseen!

Tuotekoodi: KSSW10012

Korua Shapes Korua Shapes Tranny Finder Split Korua Shapes Tranny Finder Split Korua Shapesin Tranny Finder splitboard on sinulle mikäli haet surffityylistä lautaa joka on kotonaan myös freestyle manöövereissä. Lumilaudan takana on Koruan perustajan Stephan Maurerin uniikki tyyli. Laudan sheippi mahdollistaa switch lähdöt nokalta ja ländäämiset. Tranny Finder on myös ehdoton valinta keväisiin sohjokeleihin! Lauta kaikkiin olosuhteisiin, Tranny Finder onkin Koruan monipuolisin lauta.Splittiversio Tranny Finderista on valintasi kun haet rentoja kyytejä, surffifiilistä sekä monipuolisuutta splittaamiseen! KSSW10012 699.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös