FI | ENG
  FI | ENG

Splittipakettikone

Valitse valikoimistamme lumilauta ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan!

Huom! Splittisiteet käyvät splitteihin ja normisiteet solideihin. Splittisiteiden kiinnittämiseen tarvitset myös Puck-setin (sidekiekot), poislukien Burtonin splitit joissa ne ovat valmiina sekä Union Expedition -siteet joissa kiinnitys on eri.

Valitse

Splitboardi

Valitse

Siteet

Valitse

Skinit tai sauvat

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä splitboardi ja siteet.

Korua Shapes Pencil Split -Splitboard

Korua Shapes Pencil Split -Splitboard Pencil Split
Korua Shapes Pencil Split -Splitboard Pencil Split
Korua Shapes Pencil Split -Splitboard Pencil Split
Hinta

699.00


Korua shapesin Pencil splitboard on valikoiman pisin teräväkärkisistä laudoista. Vauhtia, käännöksen helppoutta ja kelluvuutta syvässä lumessa. Lauta on pitkä mutta laskutuntumaltaan se tuntuu lyhyemmältä kuin pitkä mitta antaa olettaa.

Lauta on myös loistava valinta pelkästään rinteessä kruisailuun!
Tämä on Pencilin split versio joka on loistava valinta takamaaston missioille ja syviin päiviin kun linjat ovat hissien ulottumattomissa.

Tuotekoodi: KSSW10011

Korua Shapes Korua Shapes Pencil Split Korua Shapes Pencil Split Korua shapesin Pencil splitboard on valikoiman pisin teräväkärkisistä laudoista. Vauhtia, käännöksen helppoutta ja kelluvuutta syvässä lumessa. Lauta on pitkä mutta laskutuntumaltaan se tuntuu lyhyemmältä kuin pitkä mitta antaa olettaa. Lauta on myös loistava valinta pelkästään rinteessä kruisailuun!Tämä on Pencilin split versio joka on loistava valinta takamaaston missioille ja syviin päiviin kun linjat ovat hissien ulottumattomissa. KSSW10011 699.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös