FI | ENG
  FI | ENG

Korua Shapes Dart -lumilauta

Korua Shapes Dart -lumilauta Dart
Korua Shapes Dart -lumilauta Dart
Korua Shapes Dart -lumilauta DartKorua Shapes Dart -lumilauta Dart
Korua Shapes Dart -lumilauta DartKorua Shapes Dart -lumilauta Dart
Hinta

449.00


Korua Shapes Dart on klassinen pyydalaudan sheippi, mutta modernilla twistillä. Ensi vilkaisulla näyttää että lauta on vain puuteriin, mutta se ei ole koko totuus. Dart on monipuolinen lauta rinteeseen että sen ulkopuolelle.

Snorkkelipyydan laskeminen on laudalla helppoa, kiitos setbackin ja taperin. Leveyden myötä varpaat eivät myöskään viistä rinnettä pitkin kun kruisailet kovalla rinteellä. Tämä on lauta juuri sinulle kun haluat tehdä tyylikkäitä käännöksiä sekä pehmeällä että ajetulla rinteellä.

Tuotekoodi: KSSW10027

Korua Shapes Korua Shapes Dart Korua Shapes Dart Korua Shapes Dart on klassinen pyydalaudan sheippi, mutta modernilla twistillä. Ensi vilkaisulla näyttää että lauta on vain puuteriin, mutta se ei ole koko totuus. Dart on monipuolinen lauta rinteeseen että sen ulkopuolelle. Snorkkelipyydan laskeminen on laudalla helppoa, kiitos setbackin ja taperin. Leveyden myötä varpaat eivät myöskään viistä rinnettä pitkin kun kruisailet kovalla rinteellä. Tämä on lauta juuri sinulle kun haluat tehdä tyylikkäitä käännöksiä sekä pehmeällä että ajetulla rinteellä. KSSW10027 449.00

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös