FI | ENG
  FI | ENG

Splittipakettikone

Valitse valikoimistamme lumilauta ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan!

Huom! Splittisiteet käyvät splitteihin ja normisiteet solideihin. Splittisiteiden kiinnittämiseen tarvitset myös Puck-setin (sidekiekot), poislukien Burtonin splitit joissa ne ovat valmiina sekä Union Expedition -siteet joissa kiinnitys on eri.

Valitse

Splitboardi

Valitse

Siteet

Valitse

Skinit tai sauvat

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä splitboardi ja siteet.

Jones Snowboards Solution -splitboard

Jones Snowboards Solution -splitboard Solution
Jones Snowboards Solution -splitboard Solution
Jones Snowboards Solution -splitboard Solution
Jones Snowboards Solution -splitboard SolutionJones Snowboards Solution -splitboard SolutionJones Snowboards Solution -splitboard Solution
Jones Snowboards Solution -splitboard SolutionJones Snowboards Solution -splitboard SolutionJones Snowboards Solution -splitboard Solution
Hinta

679.00 899.00€


Splittien splitti, varsinainen klassikko. Parhaat ominaisuudet takamaastoon! Tylppä nose, directionaali rocker profiili sekä traction tech kantti varmistavat että olet valmin kaikkiin olosuhteisiin.

Laudan top sheet on valmistettu ekologisesta muovista jonka pääraaka-aine on risiinipavut! Karakoramin Ultra Clip sekä Boltless bridge -kiinnitys varmistavat puoliskojen tiukan kiinnityksen. Uutta vuodelle 2020, Solutionin ydin on nyt FSC Ultra Core ja Flax/Basalt -jäykisteillä vahvistettu. ABS Sidewallit ovat nyt pyöristetty paremman pintakestävyyden saavuttamiseksi.

 • Flip Flop pohja: Kun pohjagrafiikan värejä vaihdellaan jää P-tex hukkapaloja huomattavasti vähemmän!
 • Sintered 9900 -pohja: Ultra-nopea pohja joka on helppo korjata! Valmistettu UHMW-PE -materiaalista (Ultra-High Molecular Weight ­Polyethylene)
 • Wend Natural -vaha: Kaikki Jonesin laudat ovat valmiita mäkeen suoraan hyllystä sillä ne ovat vahattu Wendin luonnollisilla vahoilla.
 • FSC Ultra Split -ydin: Jonesin kevyin splitlauta ydin. Keisarinpuuta poppeli vahvikkeilla.
 • Triax lasikuitu: Monisuuntainen lasikuitu, tarkka ja suorituskykyinen lauta.
 • Nosen ja teilin kantit on pyöristetty jo tehtaalla, suoraan mäkeen!
 • Kierrätetyt ABS -sidewallit: Kierrätys vähentää laudan hiilijalanjälkeä
 • Kierrätetyt kantit: Kapeampi kantti sisällä, leveämpi ulkolaidalla.
 • Karakoram Ultra -clipit: ULTRA clipeissä on matalampi profiili sekä joka yhdistää puoliskot lujemmin sekä varmemmin.
 • Basaltti/Flax -vahvikkeet: Lisäävät laudan jäykkyyttä ja pitävä laudan popin koko laudan eliniän johdonmukaisena.
 • Eco-muovinen topsheet: Tehty risiinipavuista. Kevyt, kestävä ja vettä/lunta hylkivä.

Pituus Side Leveys Taper Setback S.leikkaus
158 S/M 24,9 0 3 8,5
161 S/M 25,2 0 3 9,1
164 M/L 25,4 0 3 9,3
166 M/L 25,8 0 3 9,4

 

Tuotekoodi: JOSJ20020

Jones Snowboards Jones Snowboards Solution Jones Snowboards Solution Splittien splitti, varsinainen klassikko. Parhaat ominaisuudet takamaastoon! Tylppä nose, directionaali rocker profiili sekä traction tech kantti varmistavat että olet valmin kaikkiin olosuhteisiin. Laudan top sheet on valmistettu ekologisesta muovista jonka pääraaka-aine on risiinipavut! Karakoramin Ultra Clip sekä Boltless bridge -kiinnitys varmistavat puoliskojen tiukan kiinnityksen. Uutta vuodelle 2020, Solutionin ydin on nyt FSC Ultra Core ja Flax/Basalt -jäykisteillä vahvistettu. ABS Sidewallit ovat nyt pyöristetty paremman pintakestävyyden saavuttamiseksi. Flip Flop pohja: Kun pohjagrafiikan värejä vaihdellaan jää P-tex hukkapaloja huomattavasti vähemmän! Sintered 9900 -pohja: Ultra-nopea pohja joka on helppo korjata! Valmistettu UHMW-PE -materiaalista (Ultra-High Molecular Weight ­Polyethylene) Wend Natural -vaha: Kaikki Jonesin laudat ovat valmiita mäkeen suoraan hyllystä sillä ne ovat vahattu Wendin luonnollisilla vahoilla. FSC Ultra Split -ydin: Jonesin kevyin splitlauta ydin. Keisarinpuuta poppeli vahvikkeilla. Triax lasikuitu: Monisuuntainen lasikuitu, tarkka ja suorituskykyinen lauta. Nosen ja teilin kantit on pyöristetty jo tehtaalla, suoraan mäkeen! Kierrätetyt ABS -sidewallit: Kierrätys vähentää laudan hiilijalanjälkeä Kierrätetyt kantit: Kapeampi kantti sisällä, leveämpi ulkolaidalla. Karakoram Ultra -clipit: ULTRA clipeissä on matalampi profiili sekä joka yhdistää puoliskot lujemmin sekä varmemmin. Basaltti/Flax -vahvikkeet: Lisäävät laudan jäykkyyttä ja pitävä laudan popin koko laudan eliniän johdonmukaisena. Eco-muovinen topsheet: Tehty risiinipavuista. Kevyt, kestävä ja vettä/lunta hylkivä. Pituus Side Leveys Taper Setback S.leikkaus 158 S/M 24,9 0 3 8,5 161 S/M 25,2 0 3 9,1 164 M/L 25,4 0 3 9,3 166 M/L 25,8 0 3 9,4   JOSJ20020 679.00 899.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös