FI | ENG
  FI | ENG

Gentemstick Mantaray 154 -lumilauta

Gentemstick Mantaray 154 -lumilauta Mantaray 154
Gentemstick Mantaray 154 -lumilauta Mantaray 154
Gentemstick Mantaray 154 -lumilauta Mantaray 154
Hinta

1,199.00


Laudan sheippi, erittäin tunnistettava ja unohtumaton. Suuri suorakulmainen nose ja puolikuun mallinen teili.

Laudassa on uusi camber-profiili, uusi pohjamateriaali sekä erittäin vastustamaton rocker-profiili nosessa.

Lauta on tehty laskettavaksi kolmiulotteisessa maastossa. Se on lumessa kuin delfiini vedessä. Anna kärjen upota hieman ja käytä laudan pinta-alaa puuterista ollaamiseen. Pudottele rännit ja kurut, surfaa metsäpaipit, neppaa sidehitit. Lauta keskittyy enemmän vauhdin tunteeseen kuin oikeaan vauhtiin.

Eräs skeittaaja on sanonut: "Kun puolikuun mallinen teili vääntyy lipille, voit melkein kuulla trukkien valituksen". Surfaajat sanovat: "Laudan rento olemus on kuin twini tai quad eväisessä". Tiukoista puista aina pienempiin kikkailuihin, Mantaray on valintasi!

Tuotekoodi: GSMNTR

Gentemstick Gentemstick Mantaray 154 Gentemstick Mantaray 154 Laudan sheippi, erittäin tunnistettava ja unohtumaton. Suuri suorakulmainen nose ja puolikuun mallinen teili. Laudassa on uusi camber-profiili, uusi pohjamateriaali sekä erittäin vastustamaton rocker-profiili nosessa.Lauta on tehty laskettavaksi kolmiulotteisessa maastossa. Se on lumessa kuin delfiini vedessä. Anna kärjen upota hieman ja käytä laudan pinta-alaa puuterista ollaamiseen. Pudottele rännit ja kurut, surfaa metsäpaipit, neppaa sidehitit. Lauta keskittyy enemmän vauhdin tunteeseen kuin oikeaan vauhtiin.Eräs skeittaaja on sanonut: "Kun puolikuun mallinen teili vääntyy lipille, voit melkein kuulla trukkien valituksen". Surfaajat sanovat: "Laudan rento olemus on kuin twini tai quad eväisessä". Tiukoista puista aina pienempiin kikkailuihin, Mantaray on valintasi! GSMNTR 1,199.00

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös