FI | ENG
  FI | ENG

Gentemstick Mantaray 154 + Sole Guard -lumilauta

Gentemstick Mantaray 154 + Sole Guard -lumilauta Mantaray 154 + Sole Guard
Gentemstick Mantaray 154 + Sole Guard -lumilauta Mantaray 154 + Sole Guard
Gentemstick Mantaray 154 + Sole Guard -lumilauta Mantaray 154 + Sole Guard
Hinta

1,190.00


Laudan sheippi, erittäin tunnistettava ja unohtumaton. Suuri suorakulmainen nose ja puolikuun mallinen teili.

Laudassa on uusi camber-profiili, uusi pohjamateriaali sekä erittäin vastustamaton rocker-profiili nosessa.

Lauta on tehty laskettavaksi kolmiulotteisessa maastossa. Se on lumessa kuin delfiini vedessä. Anna kärjen upota hieman ja käytä laudan pinta-alaa puuterista ollaamiseen. Pudottele rännit ja kurut, surfaa metsäpaipit, neppaa sidehitit. Lauta keskittyy enemmän vauhdin tunteeseen kuin oikeaan vauhtiin.

Eräs skeittaaja on sanonut: "Kun puolikuun mallinen teili vääntyy lipille, voit melkein kuulla trukkien valituksen". Surfaajat sanovat: "Laudan rento olemus on kuin twini tai quad eväisessä". Tiukoista puista aina pienempiin kikkailuihin, Mantaray on valintasi!

HINTAAN SISÄLTYY NEOPREENINEN SOLE GUARD, JOLLA SUOJELET LAUDAN POHJAA, KANTTEJA SEKÄ PINTAA.

Pituus (mm) 1540
Kantin tehopituus  (mm) 1180
Leveys (mm) 258
Taper  (mm) 11
Setback  (mm) 30
Kääntösäde  (mm) 7150

Tuotekoodi: GSMNTR

Gentemstick Gentemstick Mantaray 154 + Sole Guard Gentemstick Mantaray 154 + Sole Guard Laudan sheippi, erittäin tunnistettava ja unohtumaton. Suuri suorakulmainen nose ja puolikuun mallinen teili. Laudassa on uusi camber-profiili, uusi pohjamateriaali sekä erittäin vastustamaton rocker-profiili nosessa.Lauta on tehty laskettavaksi kolmiulotteisessa maastossa. Se on lumessa kuin delfiini vedessä. Anna kärjen upota hieman ja käytä laudan pinta-alaa puuterista ollaamiseen. Pudottele rännit ja kurut, surfaa metsäpaipit, neppaa sidehitit. Lauta keskittyy enemmän vauhdin tunteeseen kuin oikeaan vauhtiin.Eräs skeittaaja on sanonut: "Kun puolikuun mallinen teili vääntyy lipille, voit melkein kuulla trukkien valituksen". Surfaajat sanovat: "Laudan rento olemus on kuin twini tai quad eväisessä". Tiukoista puista aina pienempiin kikkailuihin, Mantaray on valintasi! HINTAAN SISÄLTYY NEOPREENINEN SOLE GUARD, JOLLA SUOJELET LAUDAN POHJAA, KANTTEJA SEKÄ PINTAA. Pituus (mm) 1540 Kantin tehopituus  (mm) 1180 Leveys (mm) 258 Taper  (mm) 11 Setback  (mm) 30 Kääntösäde  (mm) 7150 GSMNTR 1,190.00

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös