FI | ENG
  FI | ENG

Splittipakettikone

Valitse valikoimistamme lumilauta ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan!

Huom! Splittisiteet käyvät splitteihin ja normisiteet solideihin. Splittisiteiden kiinnittämiseen tarvitset myös Puck-setin (sidekiekot), poislukien Burtonin splitit joissa ne ovat valmiina sekä Union Expedition -siteet joissa kiinnitys on eri.

Valitse

Splitboardi

Valitse

Siteet

Valitse

Skinit tai sauvat

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä splitboardi ja siteet.

Gentemstick Chaser HP Chopstick + Sole Guard -splitboardi

Gentemstick Chaser HP Chopstick + Sole Guard -splitboardi Chaser HP Chopstick + Sole Guard
Gentemstick Chaser HP Chopstick + Sole Guard -splitboardi Chaser HP Chopstick + Sole Guard
Gentemstick Chaser HP Chopstick + Sole Guard -splitboardi Chaser HP Chopstick + Sole Guard

Tuote on tilapäisesti loppu.

Hinta

1,349.00


Chaser High Performance Chopstick ottaa loistavan Chaser HP -laudan ja tekee siitä splitin monipuoliseen takamaastossa liikkumiseen.

The Chaser High performancen muoto tuo runsaasti kelluvuutta syvään lumeen. Hyvä monipuolinen koko ja rehellinen käsiteltävyys ovat kotonaan hoidetulla rinteellä.

High Perfomance versio säilyttää Chaserin alkuperäiset piirteet, mutta teki laudasta hieman ketterämmän normaali kokoisen kengän laskijoille. Lautaa hieno säädettiin myös kohti hieman vauhdikkaampaa laskemista.

Laudassa jämäkät kiristettävät Phantom -klipit sekä kiristyvät nose- ja teil -clipit.

HINTAAN SISÄLTYY NEOPREENINEN SOLE GUARD, JOLLA SUOJELET LAUDAN POHJAA, KANTTEJA SEKÄ PINTAA.

Laudan profiili ACCEL CAMBER

Gentemstickin radikaali Accel Camber-profiili vähentää laudan hookkausta ja estää laudan kärjen painumisen syvässä lumessa. Se on suunniteltu toimimaan parhaisen kun laskija seisoo laudalla tasapainoisesti.

Profiili on tasainen laudan leveimmästä kohdasta noin etujalan alueelle. Profiilin kaari alkaa tästä pisteestä ja ulottuu aina laskijan takajalalle, laudan takaosan leveimpään kohtaan. Kun laskija seisoo laudalla, kaari painuu ja nostaa etujalan alueen irti lumesta.Tämä tekee nostaa laudan suorituskykyä tehden laudasta nopeamman laskea.

Camber profiilin kaari on A ja B pisteen välllä. Laudan profiili tasoittuu kun takajalalle varataan painoa. Se nostaa kohdan C irti lumesta vähentäen lumen vastustusta.

Pituus (mm) 1551,5
Kantin tehopituus  (mm) 1075
Leveys (mm) 265
Taper  (mm) 25,5
Setback  (mm) 5,5
Kääntösäde  (mm) 7770/7565

 

Tuotekoodi: GSCHSRHPCS

Gentemstick Gentemstick Chaser HP Chopstick + Sole Guard Gentemstick Chaser HP Chopstick + Sole Guard Chaser High Performance Chopstick ottaa loistavan Chaser HP -laudan ja tekee siitä splitin monipuoliseen takamaastossa liikkumiseen. The Chaser High performancen muoto tuo runsaasti kelluvuutta syvään lumeen. Hyvä monipuolinen koko ja rehellinen käsiteltävyys ovat kotonaan hoidetulla rinteellä. High Perfomance versio säilyttää Chaserin alkuperäiset piirteet, mutta teki laudasta hieman ketterämmän normaali kokoisen kengän laskijoille. Lautaa hieno säädettiin myös kohti hieman vauhdikkaampaa laskemista. Laudassa jämäkät kiristettävät Phantom -klipit sekä kiristyvät nose- ja teil -clipit. HINTAAN SISÄLTYY NEOPREENINEN SOLE GUARD, JOLLA SUOJELET LAUDAN POHJAA, KANTTEJA SEKÄ PINTAA. Laudan profiili ACCEL CAMBER Gentemstickin radikaali Accel Camber-profiili vähentää laudan hookkausta ja estää laudan kärjen painumisen syvässä lumessa. Se on suunniteltu toimimaan parhaisen kun laskija seisoo laudalla tasapainoisesti. Profiili on tasainen laudan leveimmästä kohdasta noin etujalan alueelle. Profiilin kaari alkaa tästä pisteestä ja ulottuu aina laskijan takajalalle, laudan takaosan leveimpään kohtaan. Kun laskija seisoo laudalla, kaari painuu ja nostaa etujalan alueen irti lumesta.Tämä tekee nostaa laudan suorituskykyä tehden laudasta nopeamman laskea. Camber profiilin kaari on A ja B pisteen välllä. Laudan profiili tasoittuu kun takajalalle varataan painoa. Se nostaa kohdan C irti lumesta vähentäen lumen vastustusta. Pituus (mm) 1551,5 Kantin tehopituus  (mm) 1075 Leveys (mm) 265 Taper  (mm) 25,5 Setback  (mm) 5,5 Kääntösäde  (mm) 7770/7565   GSCHSRHPCS 1,349.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös