FI | ENG
  FI | ENG

Fri Flyt The Lyngen Alps -Opaskirja

Fri Flyt The Lyngen Alps -Opaskirja The Lyngen Alps
Fri Flyt The Lyngen Alps -Opaskirja The Lyngen Alps
Fri Flyt The Lyngen Alps -Opaskirja The Lyngen Alps
Hinta

49.00


Oppikirja Yykeänperälle!

Lyngen Alps -opaskirja sisältää parhaimmat vapaalasku-, hiihtovaellus-, jääkiipeily- sekä trekkausreitit Lyngenin eli Yykeän niemimaalta. Reittikuvaukset ja valokuvat sekä niihin piirretyt reitit helpottavat reitin hahmottamista. Sisältää ikonisen Jiehkkevarri traversen, Jægervasstindenin kurut ja monta muuta tunnettua ja vähemmän tunnettua huippua.

Kirjassa on historiaa Lyngenin ensimmäisistä reiteistä ja niiden kiipeäjistä. Lyngen Trek, kahdeksan  päivän kesävaellusreitti on myös kirjassa. Reittiä mukaillen kuljetaan tänä päivänä myös hiihtäen.

  • Kirjoittanut Sjur Nesheim (s.1952) sekä Eivind Smeland (s.1966)
  • Sidottu, kovakantinen
  • In English
  • 322 s.

"Til topps!"

Tuotekoodi: FFLYNGENALPS

Fri Flyt Fri Flyt The Lyngen Alps Fri Flyt The Lyngen Alps Oppikirja Yykeänperälle! Lyngen Alps -opaskirja sisältää parhaimmat vapaalasku-, hiihtovaellus-, jääkiipeily- sekä trekkausreitit Lyngenin eli Yykeän niemimaalta. Reittikuvaukset ja valokuvat sekä niihin piirretyt reitit helpottavat reitin hahmottamista. Sisältää ikonisen Jiehkkevarri traversen, Jægervasstindenin kurut ja monta muuta tunnettua ja vähemmän tunnettua huippua. Kirjassa on historiaa Lyngenin ensimmäisistä reiteistä ja niiden kiipeäjistä. Lyngen Trek, kahdeksan  päivän kesävaellusreitti on myös kirjassa. Reittiä mukaillen kuljetaan tänä päivänä myös hiihtäen. Kirjoittanut Sjur Nesheim (s.1952) sekä Eivind Smeland (s.1966) Sidottu, kovakantinen In English 322 s. "Til topps!" FFLYNGENALPS 49.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös