FI | ENG
  FI | ENG

Fibertec Textile Guard Eco Spray-On 500ml -ekologinen kylläste

Fibertec Textile Guard Eco Spray-On 500ml -ekologinen kylläste Textile Guard Eco Spray-On 500ml
Fibertec Textile Guard Eco Spray-On 500ml -ekologinen kylläste Textile Guard Eco Spray-On 500ml
Fibertec Textile Guard Eco Spray-On 500ml -ekologinen kylläste Textile Guard Eco Spray-On 500ml

Tuote on tilapäisesti loppu.

Hinta

20.00


Textile Guard Eco on ekologinen ja fluorivapaa kyllästesuihke, jonka polyuretaanipohjainen, mutta biohajoava aktiivinen ainesosa sopii niin synteettisille kuin luonnonmateriaaleillekin. Sade-, lasku- ja softshell-vaatteille, hanskoille, yms. Textile Guard Eco -kyllästeaine sopii GORE-TEX®-vaatteiden suojaamiseen.

Aiemmin nimellä “Green Guard Spray On” kulkenut tuote voitti OutDoor Industry Award -palkinnon vuonna 2009 kategoriassa "erityisen ympäristöystävälliset ja kestävän kehityksen mukaiset tuotteet" ja Service -ulkoilulehden Editor's Choice Award -palkinnon vuonna 2010.

HUOM! Suoja-aine muuttuu vettähylkiväksi vasta lämpökäsittelyn jälkeen. Vaatteen voi joko laittaa 30 minuutiksi kuivausrumpuun keskilämmöllä tai vaihtoehtoisesti vaatteen voi silittää yhden pisteen lämpöasetuksella (synteettiset materiaalit).

  • 100% fluorivapaa
  • erittäin vettähylkivä
  • biohajoava polyuretaanipohjainen suoja-aine
  • bluesign® sertifioitu
  • optimoi funktionaalisten vaatteiden hengittävyyden
  • suositeltavaa käytettäväksi kalvovaatteille (mm. GORE-TEX®)
  • saatavilla myös täyttöpakkauksena
  • vegaaninen

Tuotekoodi: FTTE500

Fibertec Fibertec Textile Guard Eco Spray-On 500ml Fibertec Textile Guard Eco Spray-On 500ml Textile Guard Eco on ekologinen ja fluorivapaa kyllästesuihke, jonka polyuretaanipohjainen, mutta biohajoava aktiivinen ainesosa sopii niin synteettisille kuin luonnonmateriaaleillekin. Sade-, lasku- ja softshell-vaatteille, hanskoille, yms. Textile Guard Eco -kyllästeaine sopii GORE-TEX®-vaatteiden suojaamiseen.Aiemmin nimellä “Green Guard Spray On” kulkenut tuote voitti OutDoor Industry Award -palkinnon vuonna 2009 kategoriassa "erityisen ympäristöystävälliset ja kestävän kehityksen mukaiset tuotteet" ja Service -ulkoilulehden Editor's Choice Award -palkinnon vuonna 2010.HUOM! Suoja-aine muuttuu vettähylkiväksi vasta lämpökäsittelyn jälkeen. Vaatteen voi joko laittaa 30 minuutiksi kuivausrumpuun keskilämmöllä tai vaihtoehtoisesti vaatteen voi silittää yhden pisteen lämpöasetuksella (synteettiset materiaalit). 100% fluorivapaa erittäin vettähylkivä biohajoava polyuretaanipohjainen suoja-aine bluesign® sertifioitu optimoi funktionaalisten vaatteiden hengittävyyden suositeltavaa käytettäväksi kalvovaatteille (mm. GORE-TEX®) saatavilla myös täyttöpakkauksena vegaaninen FTTE500 20.00

Tsekkaa Arcteryxin kattava video Gore-Tex vaatteiden huoltamisesta!

Sinua saattaa kiinnostaa myös