FI | ENG
  FI | ENG

Fibertec Textile Guard Eco REFILL 500ml -täyttöpakkaus

Fibertec Textile Guard Eco REFILL 500ml -täyttöpakkaus Textile Guard Eco REFILL 500ml
Fibertec Textile Guard Eco REFILL 500ml -täyttöpakkaus Textile Guard Eco REFILL 500ml
Fibertec Textile Guard Eco REFILL 500ml -täyttöpakkaus Textile Guard Eco REFILL 500ml
Hinta

15.00


Kätevä täyttöpakkaus!

Textile Guard Eco on ekologinen ja fluorivapaa kyllästesuihke, jonka polyuretaanipohjainen, mutta biohajoava aktiivinen ainesosa sopii niin synteettisille kuin luonnonmateriaaleillekin. Sade-, lasku- ja softshell-vaatteille, hanskoille, yms. Textile Guard Eco -kyllästeaine sopii GORE-TEX®-vaatteiden suojaamiseen.

Aiemmin nimellä “Green Guard Spray On” kulkenut tuote voitti OutDoor Industry Award -palkinnon vuonna 2009 kategoriassa "erityisen ympäristöystävälliset ja kestävän kehityksen mukaiset tuotteet" ja Service -ulkoilulehden Editor's Choice Award -palkinnon vuonna 2010.

HUOM! Suoja-aine muuttuu vettähylkiväksi vasta lämpökäsittelyn jälkeen. Vaatteen voi joko laittaa 30 minuutiksi kuivausrumpuun keskilämmöllä tai vaihtoehtoisesti vaatteen voi silittää yhden pisteen lämpöasetuksella (synteettiset materiaalit).

  • 100% fluorivapaa
  • erittäin vettähylkivä
  • biohajoava PU-pohjainen suoja-aine
  • bluesign® sertifioitu
  • optimoi funktionaalisten vaatteiden hengittävyyden
  • suositeltavaa käytettäväksi kalvovaatteille (mm. GORE-TEX®)
  • vegaaninen

Tuotekoodi: FTTE500R

Fibertec Fibertec Textile Guard Eco REFILL 500ml Fibertec Textile Guard Eco REFILL 500ml Kätevä täyttöpakkaus! Textile Guard Eco on ekologinen ja fluorivapaa kyllästesuihke, jonka polyuretaanipohjainen, mutta biohajoava aktiivinen ainesosa sopii niin synteettisille kuin luonnonmateriaaleillekin. Sade-, lasku- ja softshell-vaatteille, hanskoille, yms. Textile Guard Eco -kyllästeaine sopii GORE-TEX®-vaatteiden suojaamiseen.Aiemmin nimellä “Green Guard Spray On” kulkenut tuote voitti OutDoor Industry Award -palkinnon vuonna 2009 kategoriassa "erityisen ympäristöystävälliset ja kestävän kehityksen mukaiset tuotteet" ja Service -ulkoilulehden Editor's Choice Award -palkinnon vuonna 2010.HUOM! Suoja-aine muuttuu vettähylkiväksi vasta lämpökäsittelyn jälkeen. Vaatteen voi joko laittaa 30 minuutiksi kuivausrumpuun keskilämmöllä tai vaihtoehtoisesti vaatteen voi silittää yhden pisteen lämpöasetuksella (synteettiset materiaalit). 100% fluorivapaa erittäin vettähylkivä biohajoava PU-pohjainen suoja-aine bluesign® sertifioitu optimoi funktionaalisten vaatteiden hengittävyyden suositeltavaa käytettäväksi kalvovaatteille (mm. GORE-TEX®) vegaaninen FTTE500R 15.00

Tsekkaa Arcteryxin kattava video Gore-Tex vaatteiden huoltamisesta!

Sinua saattaa kiinnostaa myös