FI | ENG
  FI | ENG

MONS ROYALE

Mons Royalen eettiset merinovaatteet toimivat sekä vuorilla, rinteissä, seinillä että vapaa-ajalla. Unohda tylsät kalsariasut, merinovilla voi näyttää myös hyvältä!

MONS ROYALE

Mons Royale on uusiseelantilainen merino-brändi, jonka tuotteissa yhdistyvät tyyli ja teknisyys. Mons Royalen tuotteet ovat mukavia ja hyvännäköisiä päällä sekä laskiessa että jokapäiväisessä käytössä. Lähtökohtana tuotteissa on se, että hyvät tuotteet ovat aivan liian arvokkaita rajoitettuun urheilukäyttöön. Näitä vaatteita haluaakin käyttää joka päivä.

Eläinten ystävien helpotukseksi Mons Royalen villan tuotannossa ei käytetä mulesing-menetelmää. Mons Royale panostaa myös puhtaaseen engergiaan, työntekijöiden oikeuksiin ja tuotteiden laatuun. Kaikki Mons Royalen tuotantoketjun osalliset ovat sitoutuneet ISO 14001:2004 ympäristöstandardiin, joka auttaa organisaatioita sekä parantamaan ympäristönsuojelunsa tasoa että osoittamaan ympäristöasioidensa hyvää hoitoa. Mons Royalen käyttämät kankaat täyttävät Öko-Tex standardi 100 tuoteluokituksen 1 (vauvojen vaatteet) joka on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Standardi rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Muita laatumerkkejämme

Camu

Camu Oy
Vuorikatu 14, 00100 HELSINKI
Myymälä: 09-2781420
Nettikauppa: 09-2781420
Myymälän aukioloajat: Ma-Pe 10-19, La 10-18, (su 3.1. klo 12-18)
Sijainti kartalla

Copyright © 2021 Camu Oy Kaikki oikeudet pidätetään.