FI | ENG
  FI | ENG

ARC'TERYX

North Vancouverista, Kanadasta kotoisin oleva laadukkaiden ulkoilu- sekä retkeilyvaatteiden että -varusteiden valmistaja. Amer Sportsin omistama vuodesta 2005.

ARC'TERYX

Kanadan rannikkovuorilta kotoisin oleva Arc’teryx on jo pitkään ollut outdoor-markkinoiden eliittiä. Vahvasti tuotekehitykseen ja innovaatioon panostava yritys luo äärimmäisen kestäviä ja jokaiseen käyttötarkoitukseen spesifikoituja, toimivuudeltaan erinomaisia tuotteita. Arc’teryxin valikoimiin kuuluu vaatteet, reput ja laukut kiipeilyyn, vapaalaskuun, matkailuun ja mm. kaupunkipyöräilyyn.

Arc'teryxin tuotteissa kannattaa kiinnittää huomiota viimeistlyihin: erikoistiheät neulokset, ohuet saumateippaukset sekä valmistusvaiheen laser-leikkaukset tekevät vaatteista ainutlaatuisia. Nämä tekniset innovaatiot näkyvät tuotteiden pitkäikäisyydessä ja toimivuudessa. Usein Arcteryxin tunnistaa jo vaatetta päälleen sovittaessa. Vaatteen leikkaukset esittävät erittäin tärkeätä roolia sen toimivuuden ja käytettävyyden osalta. Esimerkiksi  Alpha SV -takin hupun muotoilua suunniteltiin usean vuoden ajan. 

Logo Archaeopteryx-fossiilin inspiroima, ensimmäinen tunnettu lintu 150 milj. vuoden takaa!

arc20150917-d800_DSC8190_1

Muita laatumerkkejämme