FI | ENG
Camu / 05/03/2011

Vihdoinkin lunta!

Morjenttes taas.

Vihdoinkin Verbieriin tuli talvi takaisin. Viimeisen parin viikon aikana taivaalta tiputteli mukavasti lunta muutaman päivän väliajoin. Lunta kerääntyi parhaisiin paikkoihin yli puoli metriä. Hiihtomotivaatio nousi kummasti kun ylhäällä oli muutakin kuin miehenkokoisia kumpareita ja vihreää ruohoa. Tämä viikko on ollut kauden parasta laskua, ehdottomasti. Maanantaina viimeisen lumisateen jälkeen ylhäällä oli oikeastaan pelkkää juhlaa. Ei tarvinut väkisin kurvailla ja koittaa saada partaa kuuraan, vaan lumi paikoitellen lensi ihan rehellisesti pään yli. Oli helppo hymyillä. Laskimme Verbierin perusmukavia laskuja mm. Superbowlin, Phantomin, Bec des Etagnesin, Gelen rännejä ja Icaroksen (jos nyt nimet jollekkin jotain sanovat). Kaikki olivat loistavalla lumella. Icaroksen lasku oli ehdoton ykkönen. Pitkä lasku, jossa alussa pieni kuru ja lopuksi pitkä avoin kenttä mukavilla ridgeillä varustettuna, ei yhtään jälkiä ja melkein vyötäröön asti lunta. Muisti taas miksi laskeminen on niin pirun siistiä hommaa.

Kävimme myös Marecottesissa ja Zinalissa haistelemassa pienten lähikeskusten menoa. On aina mukavaa käydä uusissa paikoissa ja laskea hyvää laskua.

En jaksa enempää jaaritella ja hehkutella vaan kuvat puhukoon puolestaan. Parhaimmat faceshottikuvat jäivät ehkä ottamatta pienehkön pyydapaniikin johdosta. Myös kameramiehet halusivat nauttia loistolaskusta ja kameraa ei jaksettu kokoaikaa kaivaa repusta. Alla muutama hyvä otos kuluneelta parilta viikolta. Kuvat on räpsinyt Konsta Valkonen ja Pekka Haapala.

Konsta Valkonen  Laskija: Minä

Konsta ValkonenKonsta ValkonenKonsta Valkonen   Laskija: Hannu KukkonenKonsta ValkonenPekka Haapala    Laskija: Jaakko BlomqvistPekka Haapala    Laskija: MinäKonsta Valkonen    Laskija: Maco IkävalkoKonsta Valkonen  Laskija: Minä

minä Icaroksen topissa

Kaikki blogit