FI | ENG
Camu / 16/12/2012

Vielä on kesää jäljellä

Tsaukki vaan taas. Johan sitä viimeikin pääsi Halkolan akan poikakin suksille. Ekat laskut eilen Messilässä Camun suksitestissä maistu mukavalle taas pitkästä aikaa. Hirvee hinku ois jo isommille törmille. Ei hirveesti helpota että kaverit postailee päivittäin kuvia alpeilta missä on kuvista päätellen aika jees snorkkelikelit. Jos ois liikaa pätäkkää niin aika nopeesti ottaisin lennot alpeille. No seuraavaa kirjotusta saakin jo kirjotella onneks Itävallan puolelta.Ankkuri ojossa talven ekoilla lumilla
Duunissa on tullut painettua kunnon loppurykäisy tähän ennen talvilomaa. Sellasta min. 12tunnin päivää kun painaa niin maistuu aika hyvälle tossa tammikuun puolivälissä ku saa nakata muuttohaalarit naulaan ja heittää pullonavaajan nurkkaan. Hiihtopummaamisesta on glooria kaukana tälleen syksyllä ja alkutalvesta kun menee himasta duuniin ja duunista himaan.

Talven aikataulut ja kuviot on selvinnyt ja lauttoja ja asuntoautoja pitäis kovaa kyytiä varailla. Jos joltain on mennyt ohi, niin kuvaamme talvella Pilke- nimistä laskuleffaa. Pätkän etenemistä voi käydä tsekkaileen facebookissa ja Relaassa jonne pistellään talven mittaan kuvia ja videopätkiä ym. shaibaa ja ehkä laskufiilistä nostattavaa.

Ekat 6 viikkoa elellään Leukun, Muukkosen, Blomqvistin ja Möttösen perheen kanssa Fügenissä Zillertalin laakson jossain alkupäässä tarkoituksena suhailla Itävallan keskuksia hyvän laskemisen perässä. Siitä sitten täsmäisku Verbierin suunnaalle, Chamonixiin ja kattoo nyt missä näyttäis olevan lunta. Maaliskuun lopussa Pyhälle pyörähtämään ja siitä asuntoauto alle ja kohti Norjaa. Meinattiin ajella Lofooteille ja sieltä lähteä sitten tiputtelemaan takaisinpäin Lyngenin,Tamokin ym. kautta. Huhtikuun lopulla sit takasin lapin kautta himaan. Toivotaan hyviä lumia että saataisiin hyvää matskua aikaseks. Varsinkin tuosta norjan roadtripistä oon aika innoissani kun ei oo siellä tullut käytyä pyörimässä. Kuulemma aika hienoja mestoja.

Talven keihäät: Armada Magic J ja AK JJ Salomonin Guardian ja STH14 siteillä

Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa Camuun (erityisesti Mikalle ja Nooralle), Heikille Armadalle ja Fagerholmille Salomonille talven vehkeistä.

Palaillaan tossa kuukauden päästä kun ollaan jo reissunpäällä. Hyvät joulut kaikille ja puuroa naamariin.

-Ossi


Kaikki blogit