FI | ENG
Camu / 05/02/2011

Verbierissä skinnataan?!?

Morjenttes taas täältä Verbierin kukkuloilta.

Viime postauksen jälkeen täällä ei ole tullut vieläkään senttiäkään lunta. Aurinko on paistanut nyt putkeen yli kuukauden. Välillä on ollut onneksi kylmempää eikä ihan hellelukemissa olla oltu, mutta nyt tätä kirjoitellessa istun partsilla t-paidalla ja shortseilla ja hyvin tarkenee. Auringossa on varmaan +20℃.

Jopa täällä Verbierissä on kaivettu skinit esille ja käyty hieman randoilemassa. Mitään 2000 verttimetrin suorituksia ei olla tehty niinkuin isotpojat tekee Niksin suunnalla, mutta ihan ulkoilu mielessä on ollu ihan mukavaa käydä vähän läpsyttelemässä bäkkärin takamaastoissa.

Itse olen aina ennen skinnaillut trekkeri-alppiside yhdistelmällä ja jollain vähän sinnepäin leikatuilla skineillä. Sen voin kyllä todeta,että Markerin Dukeilla ja oikean kokoisilla Kohlan skineillä läpsyttely on kyllä huomattavasti mukavampaa kuin trekkeri-rimpuloilla. Siteet on todella jämäkät, eikä kanta lähde alta tai muuten vääntyile alla. Side on loistava myös laskiessa, eikä eroa normi alppisiteeseen huomaa. Itselleni on ihan sama paljonko side painaa ym. , koska en ole mikään himorandoilija, jolle merkitsee monojen ja siteiden painot, tai kokovartalokortsun ilmanvastus. Mulla pääpaino on kuitenkin alaspäin tulemisessa, joten Markerin Duket on juuri oikea side tähän hommaan. Ehkä joskus jos päädyn skinnaamaan jotain hauteroutea patrouille des glaciers-kisaan voisin harkita kevyempää settiä, mutta näillä skinnausmetreillä Duke on enemmän kuin loistava side!

Muutamia ihan mukavia laskuja on vieläkin löytynyt, mutta rämpimis/lasku-suhde alkaa kyllä aika paljon jo kääntymään rämpimisen puolelle. Mutta ei parane valittaa. Aurinko paistaa, seura on hyvää ja pääsee liikkumaan keskellä rauhallisia vuoria.Voisi asiat huonomminkin olla.

Muutama päivä sitten Arska Saarimäen suunnittelemat Sauna-pipot saapuivat ja pidettiin pieni kuvaussessio. Enemmän kuvia ja malleja löytyy lähitulevaisuudessa varmaan facebookista ja saunabeaniesin kotisivuilta. Äiti on taas ylpeä pojastaan joka omaa siistin ja huolitellun ulkonäön 🙂

Ylihuomenna lähdetään Saarimäen ja Leukun kanssa katsastamaan messutarjonta ISPO-messuille Muncheniin. Raporttia messuilta seuraa seuraavassa kirjoituksessa.

Lunta odotellessa ja auringosta nauttien, Los buenos satsumatsos Babylonista, Ossi

Kaikki blogit