FI | ENG
Camu / 18/11/2012

Väsyneen kyypparin tilitys

Mortonki taas!

Skiexpot tuli ja meni. Johan oli taas lystiä. Vapaalaskuiltamissa oli loistava meininki ja iloista porukkaa,Hienoa! Vieläkin naurattaa kun miettii viikonloppua. Kiitos osallisille! Hyvästä meiningistä expoviikonloppuna ja näin duuni-illan jälkeen tulikin mieleen kirjoittaa hieman meikäläisen duuneista.

Oon tehny baarimikon hommia nyt jotain rapiat 6 vuotta ja voin kertoa että aika monenlaista juhlijaa on kohdalle osunut. Suurimmalla osalla porukasta on yleensä hyvä meininki ja kun lähdetään ulos niin on kivaa. Valitettavasti aina löytyy muutama mulqvisti joukosta. Duunissa kun katsoo humalaisten ördäämistä, on se jollain tavalla hauskaa. Mulla ainakin on aika pitkälle loppunut jo se että hermot menee totaalisti jos joku jotain mussuuttaa. Ei enää jaksa ottaa stressiä vaikka joku haistattaa v**tua tai meinaa alkaa painimaan kun ei kestä kettuilua takasinpäin.

Mutta silti monesti tulee mietittyä että miks ihmiset lähtee baariin jos otsassa kasvaa jo valmiiksi pienen kärsän kokoinen fallos. Ei mua ainakaan kiinnosta lähteä juhlimaan ja maksaa itseäni kipeeksi jos masentaa ja vatuttaa jo valmiiksi. Kerran eräs goottihenkinen neiti veti pystybaarissa tuopilla ranteet auki ja halusi kuolla tai vaihtoehtoisesti mielisairaalaan ex-tyttöystävänsä luokse. Valkotakkiset pojat tuli pilliautolla ja neiti kuulemma pääsi lepositeisiin. Oliko onnistunut ilta?

On ollut kaveria siivouskopissa paskantamassa siivoojan kenkään, punttipenat Vs. jenkkifutisjoukkue joukkomyllyä, pää edellä ikkunasta läpi, blondilla tukka pöntössä ja kakat housuilla, ”Mä tapan sut ku pääset duunista kun jouduin venaa ainaki vartin”-tyyppejä, käsi poikki kun pitää painia,baarijakkara seinään pystyyn,puukolla selkään,tuopilla päähän,mutka povarissa,kirvestä takakontista pihalla, hampaat lattialla, kuset housussa ja pokea lättyyn kun luulee että sen voittaa painissa. Joskus on yritetty jättää pesäpallomailat narikkaan jo valmiiksi ”kun uskoisin että tossa pilkun jäkeen tulee vähän riitaa naapurikuntalaisten kanssa”. Miksi?

Sen nyt ymmärtää että välillä menee överiksi,mennyt myös itsellä, mutta miks pitää alkaa riehumaan ja hajottamaan paikkoja? Jos meen baarissa vessaan ja käsipaperi on loppu niin en mä ainakaan revi sitä telinettä seinästä irti ja hakkaa sillä randomi kaverin leegoja sisään. Jos menee yli ja oksupoksu tulee ylös, niin pitääkö paikalle tullutta pokea vetäistä lättyyn? Onko mukavampaa pahoitella,siivota ja omaehtoisesti lähteä lompsimaan himaan, kuin että koittaa lyödä jääkaappipakastimen kokoista vapaaottelija-pokea turpaan ja herätä hapetettuna käsiraudoissa poliisiauton perältä?

Kuvan tapaus ei liity hauskanpitoon

Hei Peace ihmiset! Eikö tanssijuottoloissa kuuluisi olla kivaa? Jauhetaan kavereiden kanssa, katellaan likkoja, juodaan, nauretaan ja ehkä vähän tanhutaan kun promilleja löytyy tarpeeksi. Jättäkää se itseä isompi ego himaan ja puukot keittiönlaatikkoon ja pitäkää hauskaa!!

Tämä ei taas liittynyt millään tapaa laskemiseen, mutta näin laskukauden vielä tekiessä tuloaan täytyy raapustella vähän arkiasioistakin. Onneks tästä duunista sentään saa jotain palkkaa joten ei turhaan tarvitse katsella muiden ördäämistä, vaan rahat voi mukavasti sijoittaa Alppireissuun! Tasan 2 kk ja nokka onkin jo kohti Itävaltaa! Jei. Enskerran kirjotuksessa on jo toivottavasti päästy suksille.

-Ossi

Kaikki blogit