FI | ENG
Camu / 13/01/2018

On Tour – Juho Lukkari Mountain Guide

Camun lähettiläiden alati kasvavaan joukkoon on saatu uusi jäsen.
Juho Lukkari on UIAGM vuoristo-opas ja monipuolinen alpinisti sekä Raus und Rauf opastoimiston perustaja

Luonnossa liikkuminen oli tärkeä osa Juhon elämää jo lapsuudessa. Kotimetsien ja hiihtolatujen kautta mentiin Lapin erämaihin. Pohjolan metsät ja tunturit muuttuivat Alppien rinteiksi, kun hän vuonna 1999 muutti Etelä-Saksalaiseen Konstanzin kaupunkiin opiskelemaan. Vuorista tuli nopeasti intohimo, joka muuttui unelma-ammatikisi, kun Juhon matka vei Chileen vuonna 2006. Opastaminen Andeilla tuntui niin omalta, että hän ryhtyi pikinmiten (2007) suorittamaan UIAGM vuoristo-opas koulutusta Argentiinassa ja valmistui oppaaksi vuonna 2011.

TAKAMAASTOVINKKI: Skinnausreitin valinta ja ladun avaus

Liity UIAGM oppaan Juho Lukkarin matkaan oppimaan hieman takamaastossa liikkumista. Tällä kertaa ihmetellään skinnausreitin valintaa sekä ladun avaamiseen liittyviä vinkkejä.

PATAGONIA

On Tour ja legendaarinen Patagonia. Klikkaa itsesi mukaan Juho Lukkarin seuraan nauttimaan kauniista luonnosta, anteeksi antamattomasta säästä ja vuoristotoiminnasta.

BERNINA

On Tour ja kesäiset alpit kauneimmillaan. Liity mukaan Juho Lukkarin seuraan nauttimaan hienosta päivästä vuorilla.

ALETSCHHORN

Kauden viimeinen laskureissu kesäisille alpeille. Lunta ei ole enään nimeksikään, varsinkaan kun kausi on ollut näin kehno. Mutta kauniita maisemia silti tarjoillaan tämän kertaisessa videossa.

SVALBARD

Liity UIAGM vuoristo-oppaan Juho Lukkarin mukaan erikoislaskureissulle Huippuvuorille. Laivalla liikkuminen, lähestyminen kumiveneellä sekä ainainen jääkarhujen vaara tekevät laskureissusta ikimuistoisen.

LOFOOTIT

UIAGM vuoristo-opas Juho Lukkari suuntaa tällä kertaa Lofooteille. Japanissa murtunut käsi hidastaa vauhtia, mutta huikeat maisemat ja loistavat randomahdollisuudet vetävät miehen vuorille.

LYNGEN

Tällä kertaa UIAGM vuoristo-opas Juho Lukkari johdattaa katsojat mukaan Lyngenin vuonoon. Erinomaista lunta, lähiruokaa kalansaaliin muodossa ruokaa sekä erinomaisia laskuja.

JAPANI

UIAGM vuoristo-opas Juho Lukkari ottaa katsojat mukaan runsas lumiseen Japaniin. Paljon lunta, eksoottista ruokaa sekä hyviä laskuja.

TEASER

Kaikki blogit