FI | ENG
Camu / 20/04/2012

Tampere calling

Hoihoi,

Niin vaan taas talvi hurahti ja alppimaisemat vaihtui Tampereen tasamaastoon. 2,5kk meni kuin siivillä ja taas alkaa olemaan aika laittaa sukset kuivumaan ja keskittyä kesäaktiviteetteihin. Luntahan vuorilla ois vaikka millä mitalla ja facebookin mukaan siellä on sadellun uuttakin kakkaa jonkunverran. Eli jos jollain on vielä talvenjäljeltä pennejä säästössä, niin kannattaa sijoittaa alppireissuun. Mulla tuli jo lompuukissa pohja vastaan… 🙂

Maaliskuu Verpparissa oli oikein mukava. Luntakin tuli jonkinverran ja kevät alkoi olemaan jo hyvällä mallilla. Kevät on loistoaikaa alpeilla kun samana päivänä pystyy laskea pyydaa ja käydä kiipeämässä tai fillaroimassa jos jaksaa. Ylhäällä lumi on hyvää ja alhaalla laaksossa on 25 astetta lämmintä. Me like.

En nyt jaksa taas tähän alkaa erittelemään paikkoja mitä laskettiin, mutta tosi hyvää lunta löytyi ihan pikkuhaikeilla ja kun ne oli laskettu niin skinnaamalla löytyi lisää.

Tässä muutama kuva maaliskuulta. Laskua, kiipeilyä ja muuta ulkoilua.

Hyvää kevään jatkoa kaikille ja Isot kiitokset tässä vaiheessa Camulle Movementin suksista ja Norronan vaatteista,Komperdellille sauvoista ja suojista ja Nite kelloille ajanottovälineistä!! Sekä tietysti kaikille kavereille mukavasta talvesta! Törmäillään kesällä!


Hyvän laskun jälkeen on helppo hymyillä. Annika
Ekat jäljet.Jotain reipas 40cm tuoretta.Bec des Etanges eli Etana. Nam

Fat Chinese,Annika ja Svenska-Anna kipuaa

Minh laskee

Annika tarkastelee linjoja Plan du Foulla

Jaakko naatiskelee Mont Rogneauxilla

Ei päässyt enää laskemaan Brusonin ala-asemalle

+25°C ja lenkkimaisemat kohdillaan

Kiipeilykauden avaus

Petterin veli roikkuu.

Back to Reality. Helsinki-Vantaa-Ossi

Kaikki blogit