FI | ENG
Camu / 11/01/2012

Talvea odotellessa

Etelän kelit ovat palanneet parin hyvän talven jälkeen vanhaan tuttuun vesisateeseen. Ulkokiipeilystä on ollut turha edes haaveilla ja sisäseinällä on joutunut roikkumaan tuskastumiseen asti. Asiaa ei ole liiemmin auttanut Alpeilta tänne asti kuuluvat riemunkiljahdukset kavereiden laskiessa kainaloita myöten upottavaa puuteria. Tasan ei käy onnen lahjat.2010 Helsingissä laskettiin pyydaa.

Pahimmat kiipeilynitkut sai sentään tyydytetyksi uudenvuoden jälkeisellä pikavisiitillä Korouomaan. Jäätä sai taas parissa päivässä takoa ihan riittämiin. Korouomahan on loppujen lopuksi ihan hyvä kiipeilypaikka, mutta hivenen kaukana kaikesta. Helsingistä pääsee nopeammin paremmillekin hiekkalaatikoille.

Hivenen kiipeilystä poikkevia paineita on aiheuttanut Alppikerhon 12.1. pidettävä kerhoilta. Edellinen esitelmä jonka pidin oli lukiossa muistaakseni biologiasta. Jostain syystä siitä ei jäänyt kovinkaan onnistunutta fiilistä joten toivotaan että nyt hivenen paremmalla valmistautumisella ja itseä kiinnostavasta aiheesta saa pidetyksi vähän mielenkiintoisemman esityksen.

http://www.relaa.com/tapahtuma/sake-kerhoilta-alppinousuja-tatu-autio

Kun mitään uutta ei ole taaskaan tapahtunut niin tähän loppuun voisi lisätä vanhan kunnon Golgoht -tiimin voittoisan videon kevään 2009 Nissan Outdoor Gameseista. Videolla on mukavasti kuvattuna erilaisia kesälajeja Interlakenin ympäristössä Sveitsissä. Huomioitavaa videossa on se, että se on kuvattu ja editoitu kokonaisuudessaan viikossa.

http://www.youtube.com/watch?v=ZRPLXePJKrE

Kaikki blogit