FI | ENG
Camu / 14/09/2011

Syksy tulee

Morjens taas pitkästä aikaa. Syksy tulloo ja on aika alkaa taas kirjoittelemaan tätä blogia.

Kesä on mennyt aika pitkälti betonia piikatessa ja viunaksia myydessä, jotta saisi taas luottokunnan väen tyytyväiseksi ja talven laskut maksettua 🙂 Aika paljon on tullut käytyä salilla ja lenkillä, mutta sen kummempia reissuja tai aktiviteetteja ei ole oikein ehtinyt tekemään . Sukset on pysynyt tiukasti varaston nurkassa ja laskuhommista on ollut täysin taukoa koko kesä. Itsellä laskuhimot alkaa palautua aina yleensä syksyn alussa kun illat alkaa pimentyä ja tulee syksyinen fiilis. Leffatrailereita on mukava tsekkailla ja suunnitella tulevaa talvea.

Heinäkuussa pidettiin Leukun mökillä Verpparin ja Chamonixin tyypien kanssa Alppikokoontumisajot ja vaihdeltiin vähän kesän kuulumisia. Oli pirun hauskaa nähdä niin paljon laskukavereita keskellä kesää ja vähän grillailla ja saunoa, kun muuten tulee oltua aika vähän tekemisissä kesällä laskututtujen kanssa. Toki lähistöllä asuvia näkee enemmän, mutta nyt oli isompi remmi kasassa.

Ensi talven kuviot on omalta osaltani vielä täysin levällään kuten aina. Japaniin olisi siisti mennä, mutta ainakin vielä on vielä budjetti hieman retuperällä. Verbieriin olisi tarkoitus taas suunnata ja yrittää tehdä taas hieman duunia laskemisen ohella. Sveitsin frangi alkaa olemaan aika kova, joten hintataso Babylonissa alkaa olemaan jo yli kipurajojen jos ei töitä tee. Ranska ja Itävalta olisivat halvempia, mutta kuitenkin jotenkin kaipaan Verbieriin, koska siitä on muodostunut jollaintapaa ”koti” ja siellä on paljon hyviä kavereita ja mukavaa tuttua porukkaa paljon.  Mutta eiköhän suunnitelmat tässä syksynmittaan selviä ja tuossa viimeistään tammikuussa suksenkärjet taas osoittaa alaspäin jossain vuorilla. Nyt vielä hetkenaikaa joutuu hajoilemaan duunissa, jotta taas talvella pystyy nautiskelemaan elämästä eikä tarvi kahlata kokotalvea Tampereen kaduilla loskassa.

-Ossi

Kaikki blogit