FI | ENG
Camu / 30/09/2012

Suunnitelmia talveksi

Hyvää vesisateista ja semi masentavaa sunnutai-iltaa täältä Tammerkosken rantabulevardeilta. Lueskelin tuossa Mansikan Samulin postauksen ja voin kertoa että ihan noin näyttävään ja mielenkiintoiseen postiin ei nyt kyllä päästä! Aika makean näköistä touhua. Mutta talvi tekee tuloaan mikä on pääasia! Vielähän tässä on kituuttelemista mutta onneksi kuukaudenpäästä jo expohulinat on ovella ja talvi-ihmiset kaivautuvat esiin koloistaan.

Ensitalven suunnitelmat alkavat pikkuhiljaa hieman hahmottua. Tarkoitus olisi vihdoin kuvailla jatko-osaa Virneelle ja laskettelua siis tulisi saada tallennettua muistikortille. Pääpirut Muukkonen ja Möttönen ovat tehneet suunnitelmia kesällä ja säätäneet hommia kuntoon. Propsit herroille. Kaverit uhraavat mielettömästi aikaa ja vaivaa projektille.

Suunnitelmissa olisi asustella jossain Zillertalin nurkilla ja laskea Itävallassa tammikuun puolivälistä helmikuun loppuun. Siitä sitten nokka kohti Sveitsiä ja Ranskaa. Keväälle sitten kaavailtiin pientä roudtrippiä Norjaanpäin. Odotan kyllä talvea innolla ja mukavaa taas kuvailla oikeasti jotain järkevää. Toivotaan että tulisi hyväluminen talvi. Verbierissä varmaankin tulee poikettua pikavisiitillä, mutta tämätalvi menee enemmän muualla laskiessa. Mukavaa nähdä vähän uusia paikkoja ja kyllä myös fakta on että Sveitsi alkaa olemaan liian kallis paikka jos ei töitä halua paiskia päivittäin.

18.10. Helsingin Camussa on muuten talvikauden avajaiset joten tulkaahan kaikki morjenstamaan ja taivuttelemaan uutuus suksia. Eipä tässä sen kummempia tälläkertaa. Kuukaudenpäästä ollaankin jo kovasti skiexpo tunnellmissa ja talvikausi alkaa oikeasti olemaan lähempänä.  Adios ja ensikertaan.

-Ossi

Kaikki blogit