FI | ENG
Camu / 11/12/2012

Ortovox 3+ päivitys/takaisinvetopäivitys-/takaisinvetokutsu ORTOVOX 3+ lumivyörylähettimelle

Kesken etsintäharjoitusten, Ortovox 3+ lumivyörylähetin vaihtoi tahtomattaan lähetysasentoon oltuaan 120 sekuntia etsintäasennossa. Ortovoxin sisäiset testit osoittivat, että tietyissä 3+:n tuotantoerissä, jotka ovat tulleet tehtaalta 17. lokakuuta 2012 JÄLKEEN voi ilmetä edellä kuvattu ongelma. Ortovox on jo löytänyt syyn virhetoimintaan ja se pystytään korjaamaan päivittämällä laitteen ohjelmisto.  Kutsumme kaikki 17. lokakuuta jälkeen toimitetut 3+ lumivyörylähettimet tarkastukseen ja päivitykseen.

17. lokakuuta jälkeen toimitetut lähettimet täytyy päivittää välittömästi, eikä niitä voi käyttää ennen päivitystä.

Tiedon siitä, onko laitteesi päivityksen tarpeessa, löydät katsomalla laitteesi sarjanumeron: sarjanumero on 10 numeroa pitkä sarja, joka ilmestyy laitteen näyttöön kahden numeron osissa käynnistyksen yhteydessä. Syötä laitteesi numero Ortovoxin sivuilta löytyvään “3+ recall campaign.” Sivuilta saat nopeasti tiedon kuuluuko laitteesi päivityksen tarpeessa oleviin 3+ lähettimiin ja tarvitseeko se päivityksen. 3+:n omistajat voivat varmistaa, kuuluuko heidän omistamansa laite päivityksen piiriin tarkistamalla sarjanumeron osoitteesta www.ortovox.com. Lisätietoja löytyy Ortovoxin sivuilta ja lisäksi hotlinen kautta: rueckruf@ortovox.com tai +49 89 666 74 212.

Ortovoxille asiakkaiden turvallisuus on ollut tärkein vaikuttaja jo yli 33 vuotta. Huolimatta jatkuvasta optimoidusta laadun tarkkailusta ja tuotteiden testauksesta, Ortovox on törmännyt skenaarion, jollaista ei ole aiemmin ilmennyt laadunvarmistusprosessissa. Johtuen uuden liikkeentunnistussensorin käyttöön otosta – joka seuraa liikkeenjatkumista etsintäasennossa – turvallisuuteen vaikuttava ongelma ilmeni käytännössä, huolimatta onnistuneista toimintatesteistä: vioittunut 3+ lähetin ei tavoita sensorin signaalia, huolimatta liikkeestä, ja siitä johtuen se aktivoi virheellisesti lähettimen lähetä toiminnon päälle 120 sekunnin jälkeen ilman käyttäjän väliintuloa; esim. toiminto vaihdetaan etsintätoiminnosta lähetystoimintoon.  Manuaalinen vaihto etsintätoimintoon antaa etsinnän jatkua. Kuitenkin, vakavissa tilanteissa, tämä vika voi hidastaa tai vaikeuttaa pelastamistehtävää.

Hautautumistilanteessa, 3+ lumivyörylähetin toimii edelleen yhtä turvallisesti ja edellä kuvattu ongelma ei vaikuta millään tavoin laitteen lähetystoimintoon.

Suomessa päivitys onnistuu Camun liikkeissä (Helsinki ja Turku) sekä maahantuojalla Heaven Distributionilla. Päivityksen tekoon menee vain muutama minuutti, minkä jälkeen laite on käytettävissä turvallisesti.

Lisätietoja saat Ortovoxin sivuilta www.ortovox.com sekä rueckruf@ortovox.com. Heaven Distribution Oy:n tiedot saat osoitteesta www.heaven.fi ja lisätietoa info@heaven.fi sekä puhelinnumerosta 045-129 4896.

Kaikki blogit