FI | ENG
Camu / 14/10/2015

Norrønan Røldal -talven odotettu uutuus

fw1516_roldal_CH-AW_Innsbruck@ChrisHolter-2

Yksi takki kaupunkiin ja rinteeseen. Eihän sellaista ole. Kaupunkitakki ei toimi, eikä kestä hiihdossa, eikä hiihtotakissa viitsi kulkea kaupungissa… Norrøna uudisti Røldal-konseptinsa tälle kaudelle, ja tämä takki on olemassa! Siis hiihtotakki, jossa kaikki hiihtotakin yksityiskohdat viimeistä viimeistelyä myöten ja jonka ulkonäkö on niin siisti, että sen voi yhdistää vaikka puvun housuihin tai farkkuihin, salkkuun tai olkalaukkuun. Aikaisemminhan Røldal-takkia oli saatavana vain Primaloft-täytteellä, tänä vuonna mallistoon on tullut topattujen versioiden lisäksi kuoritakki ja -housut.

Ensi kosketuksen perusteella takista tulee sellainen fiilis, että se on kestävä. Kangas on paksumman ja kulutustakestävämmän tuntuinen verrattuna esimerkiksi Norrønan Loføten takkiin.  Takin yksityiskohdat on hiottu hiihtämistä varten. Siinä on reilun kokoinen huppu, lipputasku, irrotettava lumilukko, piilotettavat gaiterit käsille peukalopaikkoineen. Leikkaus on hyvä ja istuva, kuten yleensäkin Norrønalla. Se sopii useimmille meistä todella hyvin, siinä on riittävän pitkät hihat, eikä takki lepata tuulessa. Takki tuultettuu perinteisten kainalotuuletuksien lisäksi myös pitkän rintataskun kautta. Täytyy kyllä sanoa, että tämä takki on odotettu lisä hiihtotakkivalikoimaamme. Miehille meillä on takista kolme väriä, musta, valkoinen ja sininen.

 

Miesten takki värissä Snowdrop. Tätä väriä ei ole montaa liikkeellä!
Mustana takki toimii loistavasti kaupungissakin.
Miesten takki värissä Hot Sapphire.

Camun Røldal naisten takki on väriltään musta. Voi kuinka mustaa on kaivattukin takaisin hiihtotakkivalikoimaan väri-ilotteluvuosien jälkeen.  Sen leikkaus toimii sekä hiihtohousujen että farkkujenkin kanssa.

Naisten Röldal-kuoritakissa on loistava istuvuus.

 

 

Røldal-kuorihousutki tuntuvat kestäviltä. Ne täydentävät takkia toimivuudella ja tyylikkyydellä. 3-kerros Gore-Tex-housut ovat kestävät, laskupäivistä ja käytöstä tietenkin riippuen nämä kestävät vuosia. Niissä on useita eri taskuja: etutaskut ja reisitaskut molemmin puolin sekä takatasku.  Housujen vyötärö säätyy hyvin tarrakiristyksellä, joka on tuttu myös Norrønan muistakin housuista. Skinnatessa tai lämpiminä päivinä housujen tuuletus käy hyvin ventilaatiovetskarit avaamalla, Røldal-housujen ventilaation suojaverkko pitää hyvin lumen housujen ulkopuolella. Lahkeissa hyvät gaiterit, joihin pääsee käsiksi vetoketjun kautta.

 

Kaikki blogit