FI | ENG
Camu / 01/09/2011

MONS ROYALE

Merinovillan erinomaisuudesta

Viimeisten vuosien aikana outdoor-alalla on käynyt mullistus teknisten alusasujen tarjonnassa. Materiaalina merinovilla on lyönyt läpi erinomaisten ominaisuuksien ansiosta.

 

Merinovillan yksittäinen kuitu on ohuempi ja kihartuu voimakkaammin kuin perinteisen villakuidun. Tämän vuoksi siitä voidaan valmistaa ohuempaa ja pehmeämpää, mutta erittäin hyvin lämpöä eristävää kangasta. Villan itsepuhdistavan ominaisuuden vuoksi alusasu ei ala käytön myötä tuoksumaan kun se päällä vuorilla perspiroi. Telttakaverit kiittävät! Tuulettamalla merinovillainen vaatekappale myös raikastuu eikä sitä ole tarpeen pestä jokaisen käyttökerran jälkeen (joka muuten onnistuu normi 40 asteen konepesussa).

Saamme Camuun talveksi 2011-12 uuden alusasumerkin; MONS ROYALE.

 

Tyyli ja toimivuus samassa paketissa!

Uuden-Seelannin Lake Wanakasta lähtöisin oleva Mons Royale aloitti taipaleensa syksyllä 2009 kuudessa liikkeessä eri puolella Uutta-Seelantia. Räiskyvät värit, laskijoille suunnattu vaatteiden suunnittelu ja silmäkarkkia tihkuva markkinointi siivittivät merkin tyylitietoisen ydinporukan tietoisuuteen. Viimeistään helmikuun 2010 ISPO-messujen jälkeen Mons Royale oli maailman ulkoilumedian huulilla ja ensimmäiset suuret toimitussopimukset Eurooppaan ja Japaniin solmittiin. Nyt Camu, yhteistyössä White Balancen kanssa, on ottanut Mons Royalen myyntiin tulevalle talvelle. Ensimmäiset mallit saapuvat syksyn Ski-Expo -messuille.

Merinovilla-alusasut maailman pohjalta, Lake Wanakasta, Uudesta-Seelannista!

 

ps. liity facebookissa Camun tykkääjiin, saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuuksien saapumisesta myymälään!

 

Kaikki blogit