FI | ENG
Camu / 26/03/2013

Mallnitz, Marecottes ja masentavat kelit

Morot taas,

Niin vaan taas kuukausi meni ja nyt Halkola kirjottelee jo Tampereelta kotisohvalta. Muutama hyvä päivä ja lasku oli viimekuussa, mutta aikapitkälti mentiin samoissa merkeissä kun alkutalvikin. Pilvistä mutta ei lunta.

Oltiin viikko Mallnitzissa itä-Itävallassa. Bad Gasteinistä junalla vuoren läpi pikkukylään jossa ei oikeasti ole mitään. Ei mitään. Rauhassa ainakin saa laskea ja temuta, mutta kyllä mulle toi viikko oli ihan tarpeeks. Laskumahkut tosiaan on ihan jees, mutta en kyllä kestäis olla paikassa pitempään, missä ei oo ketään. Leuku kävi yhtenäpäivänä lounaalla isossa hotellissa. Oli ollut yksin ja nähnyt matkalla 3 ihmistä. Vähän spooky meniniki oli ollut.

Viimeset pari viikkoa oltiin sitten Verpparissa. Paskat kelit jatku myös siellä. Yks mukava päivä Marecottesissa Merikannon ja Karva-Samin messissä. Hieno kuru jonka jätkät vissiin laski ekaa kertaa viimevuonna. Kiitos kun otitte junnut mukaan leikkimään köysillä ja kilistimillä!

Matti Möttönen

Verpparissa laskettiin sit tasan kerran. Kolmetuntia paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta kun skinnattiin Ronjalle. Tasan 3 minsaa topissa ja pilvet tuli sisään. Täysin flätissä valossa betonia alas. Aina ei voi voittaa. Tänätalvena vähän harvemmin.

Mut kyllä nyt on tullut todettua että kyllä Verbier vaan on se oma paikka. Vaikka siellä oli huonoa keliä, niin siellä kaikki ihmiset vaan on niin hienoa sakkia, ettei suurempaa masennusta päässyt syntymään. Vaikka laskuhimoja ois ollut, niin kymmenet hyvät kaverit saa kyllä piristymään kun lähtee kylille morjenstelemaan porukkaa. Kiitos kaikille kavereille! Oli ihan hyvät pöhinät!

Matti MöttönenMatti Möttönen

Nyt viikko himassa ja siten nokka kohti Lappia ja Norjaa. Toivotaan että siellä ois ees välillä kelit paremmin kohillaa ettei mee ihan pelkästään kalastamiseks se reissu.

¡Adios!

Kaikki blogit