FI | ENG
Camu / 30/01/2012

Lumi on jees

Hyvää alkanutta viikkoa täältä lumen ja Porschejen keskeltä. Kuten varmaan jokaiselle internetin omistavalle ja hieman asiaa seuraaville on tullut selväksi niin lunta alpeilla on aika mukavasti. Meikämandoliino ei ole ainakaan ennen nähnyt näinpaljoa lunta tässä kylässä. Ylhäällä joidenkin mittausten mukaan on jotain kolmisen metriä ja alhaalle asti riittää oikeen mukavasti.

Koko kaksviikkoa mitä täällä olen ollut on laskettu käytännössä pyydaa ja omia jälkiä. Lunta on välillä ripotellut niinkin nopeasti ettei vanhoja ole ehtinyt edes laskea pois.Mutta ei se mitään. Viimevuonna tähänaikaan kuitenkin osa alkoi jo kaivella fillareita esille ja lunta ei mitenkään ihan mielettömästi ollut… Konsta muistaakseni laski ekankerran pyörällä Verpparista Chableen kuivia polkuja joskus helmikuun tokalla viikolla. Nyt pääsee ihan näppärästi suksilla.

Brusonissa on ollut melkoista faceshotti herkkua sinkkikeleillä ja hakkuuaukeat on ihan loistavassa kunnossa. Kunnon leffoista tuttua tattimeinikiä.

Hauskaa hommaa Brusonissa

Kameran esiinkaivaminen on ollut aika hankalaa kun on vaan tehnyt mieli laskea. Tässä kuitenkin muutama räpsy tänhetken tunnelmista. Lunta satelee tälläkin hetkellä. Tosin loppuviikosta täälläkin ilman pitäisi kylmetä lähes Suomen lukemiin, joten saa nähdä kuin tonne tarkenee lähtee urheileen reilun parinkympin pakkaseen.

Jees kirjottelen tässä taas lisää kun jotain keksii ja jos vaikka kamerankin sais esille hieman useammin.

-Ossi

Alppiauringossa on mukavaa


Luumukallion Volvo vähän kuurassa. Ei auttanu Webasto ei....
Metsäkivaa

Lisää lumenkakkaa ripotteleeMaisemat aamukahvia juodessaBrusonissa

Kaikki blogit