FI | ENG
Jussi Taka / 20/11/2013

Kisakauteen valmistautumista

No niin, ensimmäistä päivitystä kehiin! Tulin Itävallasta takaisin Suomeen 2.11 lauantai aamuna ja sieltä suoraan Ski/Boardexpoille Camun ständille esittelemään Jones Snowboardsin lautoja. Kiinnostusta riitti ainakin split boardien osalta ja niitä saikin olla koko ajan esittelemässä.


Expojen jälkeen minulla oli puolitoista viikkoa aikaa olla kotona Rovaniemellä, mikä sopi minulle erittäin hyvin. Kuukausi reissussa sai jo kaipailemaan kotiin ja oli mukava nähdä kavereita pitkästä aikaa ja päästä ihan vain lepäämään. Viime viikko on sisältänyt aika paljon ylläpitävää voimatreeniä ja kehonhuoltoa. Päivät alkoivat klo 8 päivän ensimmäisellä punttitreenillä (pitkälti kyykkypainotteista) ja sen jälkeen vähän kiipeilyä Rovaniemen urheiluopiston kiipeilyseinällä. Vaikka seinän otteet ovat jo aivan sileiksi kuluneet, pystyy aloitteleva kiipeilijä (minä) tekemään siinä todella paljon ja oppimaan uutta, vaikka seinän reitit ovat mitä ovat ja ainoat otteet missä tahtoo pysyä ovat hirveitä kahvoja. Aamutreeneistä kotiin syömään, hoitamaan juoksevat asiat kuntoon ja päiväunille. Iltatreenit olivat yleensä kevyempiä ja sisälsivät pilatesta Core Sport Pilateksen tiloissa ja sen jälkeen kevytpuntti ja vesijuoksua + kylmä/kuumahoitoa urheiluopistolla.

Nyt olen Pyhätunturilla viimeisellä leirillä ennen lautakrossin maailmancup kauden aloitusta Itävallan Montafonissa. Pyhällä tykit ovat laulaneet jo jonkin aikaa ja lumiolosuhteet alkavat krossiradan suhteen vaikuttamaan ihan hyvältä. Yksi pätkä radasta alkaa oleen valmis ja olemme sheipanneet sitä nyt kuntoon. Sitä pitäisi päästä laskemaan parin päivän sisään. Olemme Pyhällä 30.11 asti ja sitten pariksi päiväksi Rovaniemelle. 3.12 onkin sitten lähtö Itävaltaan ja Kanadaan kauden ensimmäiseen ja toiseen maailmancupiin.
Kaikki blogit