FI | ENG
Camu / 22/03/2015

Kevään uutuuksia ihaNaisille

Naisten vaatemallisto alkaa olla täynnä kevättä, kirkkaita värejä ja mielenkiintoisia uutuuksia. Tähän kokosimme muutaman mielenkiintoisen uutuuden.

Black Diamondin uusi naisten vaatemallisto

Black Diamond lanseerasi täksi kevääksi uuden naisten vaatemalliston, josta valitsimme herkullisimmat palat Camuun. Valikoima ulottuu soft shelleistä katuvaatteisiin. Alla muutama poiminta:

Alpine Start Hoody

Aikaisten alppilähtöjen takki antaa sään suojaa tarvittaessa ja pakkautuu taskuunsa kevyeksi kannettavaksi heti, kun aurinko alkaa jo lämmittää. Monikäyttöinen takki oiva kumppani myös juoksulenkeillä. Saatavana kahta väriä.

Sheer Lunacy Tank

Bd:llä on uusi kiipeiltytoppimallisto kallio- ja salitreeneihin. Topeissa on herkulliset värit, materiaali hyvin miellyttävää ja saumat flätit. Toppien integroidut liivit tukeva mukavasti treenejä. Saatavilla useita eri värejä ja malleja.

Arc’treyxin kevätuutuudet

Arc’teryxin urbaani pyörävaatemallisto laajeni tänä keväänä.

A2B Commuter Hardshell Jacket

Kuoritakki urbaaniin pyöräilyyn. Suunnittelijat ovat panostaneet hyvään liikkuvuuteen sekä trimmiin leikkaukseen, joka edistää myös takin hengittävyyttä. Takin huppu istuu hyvin pyöräilykypärän alle, ja sen voi taitella pois näkyvistä kaulukseen, kun sitä ei tarvitse. Malli on tarpeeksi pitkä antaen riittävän suojan, mutta tarpeeksi lyhyt, ettei hinnaa lantiosta.

A2B Chinot

Capri-mittaiset chinot on suunnitelty työmatkapyöräilyyn.  Kevyt Loam™-kangas yhdistää puuvillan miellyttävyyden ja nylonin kestävyyden. Kankaseen lisätty elastaani lisää venyvyyttä ja vettä hylkivä viimeistely lisää säänkestävyyttä. Ajaessa chinojen lahkeet voi taittaa ylös, jolloin heijastinnauha paljastuu.

Zoa Hoody

Monikäyttöinen Zoa Hoody välikerrokseksi naiskiipeilijöille ja -alpinisteille. Kevyt Torrent ™-materiaali tuntuu mukavalta iholla ja lämmittää juuri sopivasti. Huppu sopii kypärän alle. Hihoissa on peukaloreiät, jotta kädet pysyy lämpimänä. Käsiä voi myös lämmitellä kengurutaskussa. Hupparin vetoketju on tarpeeksi pitkä, jotta sen saa hyvin päälle, mutta niin lyhyt ettei tarvitse turata valjaiden kanssa. Vaikka huppari onkin suunniteltu kiipeilykäyttöön, sen voi hyvin pukea päälle esim. myös laiskoina viikonloppuina kaupungissakin. Saatavana myös violettina.

Berghausin mallistoa Camussa

Briteissä tehdään laadukkaita vaatteita vuorille. Nyt myös Berghausin vaatteita saatavana Camusta mukava valikoima. Tuotenostona valikoimastamme maailman kevyin vedenpitävä takki, Vapourlite Hyper Smock. Tämä on kaikkien gramman viilaajien unelma, naisten takki painaa koosta riippuen noin 67g! Takki pakkautuu pieneen pussukkaan, joka tulee takin mukana. Tämä takki on loistava hätävara esimerkiksi polkujuoksijoille tai vuoristoseikkailuihin.

Norrønan Fjørå-pyöräilyvaatemallisto naisille

Kauan ehdittiinkin odottaa, että norjalaiset lanseeravat Fjørå-vaatteet myös naisille ja hyvää kannatti kyllä odottaa, tässäkin tapauksessa. Camusta löytyy ajohousut pitkälahkeisena ja shortsina, samoin paidat pitkällä ja lyhyellä hihalla.

Fjørå Flex1 pants

Suositut ajohousut nyt myös naisille. Housuissa on yhdistetty kahta kangasta:  kestävää flex™1 polvissa ja pepussa hyvän liikkuvuuden takaamiseksi ja mukavaa sekä kestävää polyamide 175:tä. Housujen vyötärössä on silikoni vuori, lahkeissa tuuletukset. Lahkeen suut saa kiinnittetyä vetskarilla, jotta istuu tiukasti. Ja hei, tällä housulla voi myös kiivetä, retkeillä ja polkujuosta, jos raskii.

Lähempänä kesää vaatevalikoima täydentyy PrAnan ja Patagonian kesämekoilla. Niistä lisää myöhemmin.

Kaikki blogit