FI | ENG
Jussi Taka / 22/07/2014

Kesän alku

Noniin, sain vihdoinkin aikaiseksi kirjoittaa. Intissä on pitänyt kiirettä, mutta nyt on peruskoulutuskausi saatu päätökseen ja tahdinkin pitäisi hieman hellittää. Aloitin asepalvelukseni Santahaminassa Urheilukoulussa 6.6. Olin edeltävänä iltana ajellut hiukset pois (korvat ekan kerran näkyvissä varmaan 10 vuoteen) ja painelin aamusta kasarmille aika tietämättömänä siitä, mitä odottaa. Alku oli aika shokki, mutta pikkuhiljaa pääsin sisälle firman rytmiin.

Tuima jätkä

Tuli vähän vino keesi

P-kausi on mennyt aikalailla sotilaskoulutuksen ehdoilla. Päivä alkaa yleensä siinä 6 maissa josta lähdetään aamulenkille/voimisteluun, sitten päivä sotilaskoulutusta ja iltavapaat kuudesta eteenpäin jolloin pääsee käymään yksikön vieressä Urheilukoulua varten rakennetussa valmennuskeskuksessa. P-kausi päättyi 11.7 sotilasvalaan, jossa minut palkitittiin oman saapumiseräni parhaana taistelijan tutkinnon suorittajana, mikä tuli jokseenkin yllätyksenä. Olen yrittänyt suhtautua koulutukseen treenin kannalta ja vetänyt kaiken vaan niin täysiä kuin vain mahdollista, mutta en uskonut, että vedin niinkin hyvin että olisin koko saapumiserän paras.

Mitä tuli tehtyä

Viikonloppuvapaitakin on ollut jo jonkin verran, Juhannus meni kiinni virka-avussa, mutta muuten olenkin päässyt kotiin joka viikonloppu. Raskaat viikot kassulla vaatii veronsa ja lomat meneekin lähinnä lepäillessä ja helppoja reittejä kiivetessä. Sain ensimmäisen trädiräkkini muutama viikko sitten ja nyt olenkin aika ahkerasti opetellu trädin kiipeämistä – Ohan se siistiä!

Lomille lomps

Träditreenit käynnissä

Mahalleen…

Kaikki blogit