FI | ENG
Jussi Taka / 04/08/2015

Kesämies

Huh, vähän aikaa ehtinyt jo vierähtää aiemmasta postauksesta.

Kesä on mennyt aika kiireisissä tunnelmissa, intti loppui toukokuun 14. päivä ja seuraavana päivänä alkoikin jo duunit Helsingissä Suomen Kiipeilytekniikalla ikkunanpesijänä (oli vähän tukka kipeä). Normi työpäivä on aika pitkä ja heinäkuun olen tehnyt pelkästään yötöitä klo 17-03. Töistä vielä suoraan puntille/lenkille pariksi tunniksi niin alkaa jätkä olemaan aika valmis.

Ulkokiipeily on harmikseni vähän jäänyt vähemmälle. En ole tainnut 5 kertaa enempää käydä kaltseilla pyörimässä, sillä työt ja hieman päälaelleen kääntynyt unirytmi rajoittaa harrastamista. Ei auta, talvella on päästävä mäkeen, sehän se itselle kuitenkin tärkeintä on.

Tulevan talven suunnittelu on kovassa käynnissä ja tarkoituksena olisi viettää talvi Chamonixissa – hiihtopummihan se meikäläisestäkin tuli. Enempää en osaa asiasta kertoa, pelkkää spekutusta ja kuulopuheiden varassa olemista se on itselläkin, nyt, kun ensimmäistä kertaa lähtee. Kämpän löytämisen kanssa on riittänyt hommaa, mikä ei ilmeisesti ole ihan hirveän harvinaista.

Nyt olen Rovaniemellä 5 päivän minilomalla moikkaamassa vanhempia ja kavereita ja tänään illalla pitäisikin lähteä takaisin Helsinkiin töihin

Loppuun vielä fotoja kesän kulusta:

Oli aika helppo hymyillä

Vesillä

Havukallio

On Helsingissäkin ollut lämmintä

 

Rollon lomalla ehti kalallekin

Hiidenkirnut, Rovaniemi...kuva: Eppu
Hiidenkirnut, Rovaniemi...Kuva: Eppu

 

Kaikki blogit