FI | ENG
Katariina Rahikainen / 10/07/2014

Kaupunkielämää

Pitkän reissussa olon jälkeen on kiva ollut hengähtää ”omassa” vuokrakämpässä, tai oikeastaan isosta talosta kavereilta vuokratusta omasta nurkkauksesta. Kiipeily on jäänyt viime viikkoina vähän vähäisemmälle.

Luksusta on ollut se, että voi käydä suihkussa milloin huvittaa. Aika on mennyt töitä etsiessä, lähistöön tutustuessa ja silloin tällöin vieraillen lähibouldereilla, sekä viikonloppureissuilla köysikaltseille. Alle 2km säteellä on kolme bouldermestaa; Sissy-crag, Crumbly sekä Fox cave. Eikä oo mitään pahoja bouldereita, ei! Vai mitä tykkäätte näistä kuvista?

Kaikki probleemat ei tietty oo mitään laatua mutta eihän se haittaa. Sissyssa on myös paljon eliminaatteja mutta pitääpä mielen virkeänä pidempään.

Kymmenen minsan ajomatkan päässä on myös lähin köysikaltsi Narrabeen. Sinne ei kyllä kauempaa kannata ajaa mutta kelpaa lähikaltsina paremman puutteessa ainakin parin iltapäivän vierailulle. Pari hienoa yläkutosta/alaseiskaa siellä kiipesin, ja hienon napakan 7b+:n. Reitit on lyhyitä niin tietää että greidit ei lähde helpolla.

Seuraavassa blogissa kirjotan mun uudesta lempparipaikasta Nowrasta!


Katariina Rahikainen

Katariina Rahikainen on nykyisin Australiassa asuva sporttikiipeilijä, joka välillä saattaa hairahtua joko boulderoimaan tai jopa tradittelemään. Australian lisäksi Katalla on huikeasti kokemusta kallioista ympäri maailmaa, etenkin Kiinasta ja Thaimaasta, suomikaltseja unohtamatta. Katalla on huikea tikkilista, hän on fläshännyt 8a:n ja redpointannut useita 8a+:sia.

Kirjoittajan blogit

Kaikki blogit