FI | ENG
Katariina Rahikainen / 01/03/2016

Kanjonissa

Joululomalla käytiin Empress nimisessä kanjonissa – helppo kanjoni aloittelijoille! Tarvitsee vain osata laskeutua (sekä uida).

Tässä muutamia videoklippejä paikasta, kuvaajana Sonny Trinh, Lewis Joseph (ja myös minä itse). Tämä hyppy oli pikkaisen jännittävä kun piti ottaa vauhtia limaisesta seinästä :).

Vaikka oli yli 30 astetta lämmintä, kanjonissa oli silti kylmä!

Kanjoneiden villielämää :).

Tässä myös hyppääjän kuvakulma kanjonista!

Näkymä laskeutumisankkurilta.

Piti pysähtyä kuvaamaan kesken laskeutumisen :). Köysi oli tuplattu sillä tavalla että yhtäaikainen laskeutuminen oli mahdollista yksittäisellä köydellä (ilman että piti toimia vastapainona).

 

Empress-kanjoni on kaikenkaikkiaan matalan kynnyksen paljon – lyhyt lähestyminen, lyhyt kanjoni, muutama tosi hauska veteen hyppy, ja vain yksi laskeutuminen lopussa.

Viime viikonloppuna tuli taas käytyä uudessa kanjonissa – ei mitään pelkoa että vaihtaisin kiipeilyn ”kanjoneiluun” mutta erittäin hauskaa vaihtelua sillon tällöin!

Helmikuun vietänkin Thaimaan lämmössä, että seuraavaa koodia ehkä sitten sieltä :).


Katariina Rahikainen

Katariina Rahikainen on nykyisin Australiassa asuva sporttikiipeilijä, joka välillä saattaa hairahtua joko boulderoimaan tai jopa tradittelemään. Australian lisäksi Katalla on huikeasti kokemusta kallioista ympäri maailmaa, etenkin Kiinasta ja Thaimaasta, suomikaltseja unohtamatta. Katalla on huikea tikkilista, hän on fläshännyt 8a:n ja redpointannut useita 8a+:sia.

Kirjoittajan blogit

Kaikki blogit