FI | ENG
Camu / 19/01/2012

Home Sweet Home

Salyy vaan täältä Verbierin auringosta. Vihdoinkin talvi alkoi meikäläisen osalta ja Tampereen valot vaihtui Verpparin kotoisaan kylään. Verbieriin on aina yhtä hienoa tulla, koska kylä on kuin toinen koti. Paljon kavereita ja mukava kylä. Tykkään.Elämä maistuu

Lunta on kylässä melkoisen paljon. Parhaimmat alkutalven pyydat kyllä missasin, mutta eiköhän tuolta vielä tänätalvena lisää tiputtele. Pohjat ainakin alkaa oleen kunnossa.Ylhäällä tuuli on pyyhkinyt jonkunverran lumia pois, mutta alempana näyttää hyvälle. Viimetalveen verrattuna tosi hyvälle.

Näkymät taas kohdillaan

Mäkeen olen ehtinyt vasta kerran ja mukavaahan se taas oli pitkän kesän jälkeen. Mitään superpyydaa tosiaan ei nyt vielä ekana päivänä hiihdetty, mutta muutama mukava kurvi pehmeässä lumessa kyllä maistui. Tänään olikin sitten sinkissä ja en jaksanut väkisin lähteä hiihtelemään, kyllä tässä varmasti vielä ehtii. Tänään pitäisi yöllä alkaa tiputtelemaan lisää lunta ja toivottavasti tässä lähipäivinä pääsee kunnolla uuden lumen makuun.Eka päivä ja laskeminen hapottaa

Sänkypaikka on mukavasti pelipaikoilla pubin yläkerrassa Saarimäen pöydän alla, joten mäkeen ja töihin pääsee mukavasti turhaan säätämättä. Pubilta luvattiin jonkunverran työvuoroja, joten se helpottaa hieman reissun rahoittamista.

Tämän talven asuinpaikkaValitettavasti laskumatskua on aika heikosti vielä, mutta päivittelen tässä ensiviikolla luultavasti lisää kunhan pääsen kunnolla laskuhommiin. Toivotaan että tässä kohta alkaisi tiputtelemaan lunta tai aurinko tulisi esiin. Siihen asti morjens!

-Ossi

Kaikki blogit