FI | ENG
Camu / 14/02/2013

Harmaa varpusparvi

Hoi!

Ekojen päivien jälkeen täällä Fügenbergissä meinasi iskeä pieni masennus. Säätila pysyi samassa noin kolmessa pakkasasteessa, ikkunasta näkyi sinkkiä ja mäkeen tiputteli säkällä puoli senttiä lunta päivässä. Kylille sen verran matkaa, ettei huvikseen jaksa bisselle lähteä taksilla suhaamaan. Vähän tuli ikävä Verppariin, missa autolla ei tarvi liikkua kuin korkeintaan Martignyyn Mäkkiin syömään. Tästä meiltä Mayrhofeniin ihmisten ilmoille taksi on 50 € suunta. Varsinkin jos lyhyempää reissua tännepäin suunnittelee, niin ehdottomasti kannatan kämpän ottamista Mayrhofenista, vaikka se vähän enemmän maksaakin. Varsinkin viikon reissuilla kun tanssivarvasta vähän enemmän vipattaa, menee äkkiä pieni omaisuus pirsseihin.


Soitettiin taksi, löydetiin lehmiä


Mut ei siinä. Lunta onneks sateli sillä aikaa kun kävin pikavisiitin Suomessa mummon hautajaisissa ja sen jälkeen pari päivää vastapainoksi ISPOilla Münchenissä. ISPOt ei pettänyt taaskaan. Sekavat messut, paljon tuttuja, nyrkkibaari, kebabbia, taksilla suhailua ja tutustumista Münchenin kulttuuriin. Toimii.ISPOjen anti typistettynä yhteen kuvaan

Lunta tosiaan on ollut ihan mukavasti. Ei kylläkään niin hyvää mitä ilmeisesti Chamonix-Verbier-suunnalla, mutta ihan ok kuitenkin. Yleensähän sitä tulee oltua väärässä paikassa väärään aikaan. Kelit on vaan alkanut vähän jo nyppiä välillä.

Kunnon bluebird-päiviä ei oo ollut kun ihan muutama. Metsässä on siis temuttu ihan tarpeeksi. Vähän alkaa välillä närästämään kun tietää, että hienoja mäkiä ois laskettavaks ja turhia ruuhkia ei oo, mut aamulla herätessä oikeella on Muukkosen hanuri, vasemmalla Blumin karvanen rinta ja ikkunasta näkyy harmaata. Mutta ihan mukavia päiviä kaikesta huolimatta on ollut. Kyllä se aurinko paistaa välillä risukasaankin ja heti sen jälkeen täällä Zillerin laaksossa. Seisontaa © A.Muukkonen

Ens viikko ollaan Mallnitzissa. Siitä sit tänne takasin viikoks ja heti perään nokka kohti Babylonia. Kuvat kertoo enemmän kun mun huonot ruonoilut. Ens kertaan!Hinuuttamista Blumin kanssa tunturimaisemissa © MuukkonenTohtori Möttönen virittelee digipokkariaBlumi ja nosebuttertriplakorkki1620feikistäpusikossa/etsiWaldoMuukkonen kyykkypissalla ojassa, kuulemma säätää aukon kokoa/valotus aikaa...Harri Kirvesniemi pistäytyi lasillisella Proseccoa. Myös fetasalaatti kuuluu herran ruokavalioonTipuin reikään. Onneks oon vedellyt leukoja himassa niin ei tuottanut pienintäkään ongelmaa kiivetä ylös.Leuku venyttelee. How Gay Is That?!?!?!

PV keulii melkeen yli

Arttu näyttää päivän onnistumiset

Carvinghiihtoa ystävänpäivänä.   Screenshot/eläväkuva © Matti MöttönenJa jos kiinnostaa käydä tsekkaileen kuinka huikea elokuvaprojektimme etenee niin pistäydy ihmeessä tsekkaamassa facebookissa menoa osoitteessa https://www.facebook.com/Pilke2013 kuitenkin notkut koko työpäivän facebookissa!!!

Kaikki blogit