FI | ENG
admin / 22/01/2011

Gore-Tex Soft Shell

Gore-Tex on nimi joka on nykyään tuttu jokaiselle enemmän ulkoilevalle ihmiselle. Gore-Tex on ensimmäinen kalvovalmistaja maailmassa ja jossain määrin ulkoilunvaatetuksen pioneeri. Gore-Texin nousu kalvovalmistajien markkinajohtajaksi on vuosikymmenien kehitystyön tulos. Ensimmäiset Gore-Tex vaatteet tulivat markkinoilla jo 1970 -luvun alussa. Tuolloin Gore-Tex -kalvo implementoitiin silloisiin vaatekaavoihin ja -materiaaleihin. Tulokset eivät aina olleet kaikkein toimivimmasta päästä.

Vuosien saatossa Gore-Tex -vaatteiden kangasmateriaalit ja rakennustekniikat ovat kehittyneet. Gore tekeekin tiivistä yhteistyötä vaatevalmistajien kehittäessään tuotteitaan. Näin Gore pystyy testaamaan kalvojaan mahdollisimman tehokkaasti. Goremyös valvoo yhteistyökumppaneidensa laatua, antaen loppuasiakkaalle takuun varmasti toimivasta tuotteesta. Jokainen Gore-Texin valmistama kalvo on vuosien tuotekehityksen testauksen lopputulos.

Gore-Tex tuotteen ostaja voikin olla varma tuotteen toimivuudesta, kestävyydestä ja laatutakuusta. Gore-Tex onkin vakiinnuttanut asemansa ulkoiluvaatetuksen tunnetuimpana ja arvostetuimpana brändinä.

Gore-Tex Soft Shell

Gore-Tex Soft Shell on kehitetty erityisesti viileämpiin olosuhteisiin ja suunnittelussa on korostettu mukavuutta. Gore-Tex Soft Shell yhdistää nimensä mukaan softshellin pehmeyttä ja mukavuutta kovan kuoren säänkestoon. Gore-Tex Soft Shell on rakennettu taipuisammilla ja pehmeimmillä pintakankailla kuin perinteisemmät kaksi- ja kolmikerros kuoret. Sisäkankaana on käytetty eristävää kevyttä flanellin tai fleecen tyyppistä laminoitua sisävuorta. Gore-Tex Soft Shell on täysin tuulenpitävä, vedenpitävä ja kevyesti eristävä, näin ollen erinomainen valinta erityisesti talven kylmiin sääoloihin.

Kaikki blogit